Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 12:54

Στη Νάξο για προπόνηση στο ΔΑΚ ο ΑΣ Σαντορίνης

Στο γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου, το οποίο θα αποτελέσει την επίσημη έδρα του στους αγώνες της Football League θα προπονηθεί για πρώτη φορά φέτος την Παρασκευή, ο ΑΣ Σαντορίνης.

Η ομάδα της Σαντορίνης, μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου, όπου βάσει προγράμματος θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα στο ΔΑΚ Νάξου.

Ο προπονητής Νίκος Παντέλης και το επιτελείο του, θεωρούν πολύ σημαντικό το να πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο ΔΑΚ Νάξου προκειμένου να υπάρξει εξοικείωση με τον φυσικό χλοοτάπητα του σταδίου.

Αναμφισβήτητα, το πρόβλημα που απασχολεί τον Νίκο Παντέλη είναι η έλλειψη φιλικών αγώνων, μιας και το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Τόσο από την πλευράς της Σαντορινιάς ΠΑΕ, όσο και από την πλευρά του Πανναξιακού υπάρχει γη βούληση στο να πραγματοποιηθούν κάποια φιλικά σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς και οι δύο ομάδες τηρούν στο ακέραιο τα όσα ορίζει το πρωτόκολλο.

Η αποστολή της ΠΑΕ Σαντορίνης θα φτάσει στη Νάξο την Πέμπτη αργά το βράδυ και την Παρασκευή 19/3 θα πραγματοποιήσει την προπόνηση, ενώ αμέσως μετά θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του συλλόγου αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή γηπέδου στη Σαντορίνης, καθώς όπως γίνεται αντιληπτό η επόμενη σεζόν θα πρέπει να βρει τον ΑΣ Σαντορίνης να αγωνίζεται στην φυσική του έδρα.

 

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares