Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 17:58

Φουστέρης: ''Περίεργη'' η επιστροφή, αναγκαίο να προετοιμαστούν σωστά οι ποδοσφαιριστές

Στη Σαντορίνη 2020 πήραν ψύχραιμα την ανακοίνωση της ΓΓΑ για την επανέναρξη της Football League καθώς όπως έγινε γνωστό απ' την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις.

Πάντως, τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι αρκετά αφού μεταξύ άλλων θα πρέπει μέσα σε λίγα 24ωρα να μεριμνήσει προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν στο νησί του Ηφαιστείου, κάτι που φαντάζει φυσικά αδύνατο με τα μέτρα που ισχύουν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βαγγέλη Φουστέρη, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση λέγοντας:

"Η εξέλιξη είναι θετική, αλλά ταυτόχρονα, και περίεργη. Θέλω να σταθώ στη λέξη "περίεργη". Ενώ έχουμε υπογράψει το υγειονομικό πρωτόκολλο από τις αρχές Ιανουαρίου και υπήρχαν πολύ λίγες έως ελάχιστες περιοχές με κόκκινο στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή που είμαστε σε σχεδόν γενικό lockdown μας δόθηκε το ελεύθερο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που θα μας δοθεί αλλά δεν θα δεχτούμε εκπτώσεις στην καλή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας, καθώς η αποχή είναι πολύ μεγάλη και ο κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών είναι πάρα πολύ μεγάλος".

Ερωτηθείς για τη δυσκολία να συγκεντρωθούν την Δευτέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο των Φηρών, ο κ. Φουστέρης είπε

"Αυτό ήταν το επόμενο που θα ανέφερα. Στη δική μας ομάδα, οι ποδοσφαιριστές για να συγκεντρωθούν στο νησί θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες και θα απαιτήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια προπονήσεων πριν δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν είμαστε στη Στερεά Ελλάδα που μπορούν να φύγουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές".

Για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα φέτος, ο ισχυρός άνδρας της Σαντορίνης είπε "Η έδρα μας θα είναι το γήπεδο Αιγάλεω και το γήπεδο της Νάξου. Μάλιστα σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε ως πρώτη έδρα το γήπεδο της Νάξου διότι θα υπάρχουν σίγουρα εμβόλιμες αγωνιστικές".

Για το αν θεωρεί άσκοπο τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό, κ. Λευτέρη Αυγενάκη η αναδιάρθρωση, ο κ. Φουστέρης υποστήριξε

"Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει η διοργανώτρια αρχή. Θα υπάρξουν αρκετά έξοδα για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί φυσιολογικά το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν και κάποια έσοδα για όλους. Αυτό φυσικά θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares