Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 22:43

Μπίλιος: Να ξεκινήσουμε τον Φλεβάρη, ο Λεουτσακος κάνει δουλειά και ο Παλτόγλου γνωρίζει

Τη δική του άποψη για το πρωτάθλημα της Football League εξέφρασε ο διοικητικός παράγοντας της Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος.

Ο ίδιος αφού τόνισε ότι εφόσον η πολιτεία θέλει να βοηθήσει τις ομάδες το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι κατανοεί τις προσπάθειες που κάνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τονίζοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που δέχεται επιθέσεις από διάφορα πρόσωπα.

Αναλυτικά:

«Η δίκη μου αποψη είναι οτι αν η πολιτεία εχει σκοπό να βοηθήσει τις ομαδες σε καποια κομματια οπως το υγειονομικό και τις μετακινησεις το πρωταθλημα της Football League πρεπει να ξεκινήσει στις αρχες Φεβρουαριου.

Ο κυριος Λεουτσάκος οντως κάνει τις προσπαθειες που πρέπει αλλα ειναι δύσκολο το έργο του να είμαστε ρεαλιστές. Εξασφαλισε καποιες συμφωνίες είτε μεσω στοιχηματος είτε απο τα τηλεοπτικα που για την εποχή δεν ειναι καθόλου ασχημες.

Απο την αλλη διαβάζοντας τις δηλωσεις του κυριου Παλτόγλου και βλεποντας το τοπίο στη χώρα δεν καταλαβαινω και τις επιθεσεις που δεχτηκε. Ρεαλιστικά μίλησε και πρεπει να λαμβανονται σοβαρα οι απόψεις ανθρωπων που εχουν ματωσει οικονομικά για την τρέλα τους είτε συμφωνουμε είτε οχι.

Εμεις σαν Καλλιθέα θα είμαστε ετοιμοι, τις επομενες μερες θα ανακοινώσουμε τις συμφωνιες με προπονητή και γυμναστή και αν τελικα παιξουμε αμεσα θα κινηθουμε οπου κριθει αναγκαίο και μεταγραφικά.

Γενικότερα ας ελπισουμε να τελειωσει αμεσα αυτη η ταλαιπωρία σε όλους τους τομείς και με τις μικρότερες απωλειες σε ολα τα επίπεδα».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares