Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 21:59

Λεωνίδας Λεουτσάκος: Τώρα να πάρει σειρά και η Football League

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της Super League 2/Football League αναφέρθηκε στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 μετά τη θετική εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε:

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2: «Ευτυχώς θα κυλήσει η μπάλα στις 16 Ιανουαρίου. Να πάρει σειρά και η Football League και να δει ποδόσφαιρο ο κόσμος. Πήραμε το ΟΚ από την επιτροπή.

Σε πρώτη φάση, να πάρουμε την τυπική έγκριση, να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση που βοήθησε με την εξαιρετική παρουσίαση, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ και της Super League και μας έδωσαν το ΟΚ για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει 1300 μοριακά τεστ κανένα θετικό, αλλάξαμε την προκήρυξη του Πρωταθλήματος που πρέπει να τελειώσει πιο μπροστά. Θα παίζει και στην κρατική τηλεόραση. Θα ξέρουμε την άλλη βδομάδα πόσα χρήματα θα πάρουμε από την ΕΡΤ.

Σειρά έχει και η Football League που είναι και αυτή επαγγελματική, περιμένουμε το ΟΚ των λοιμωξιολόγων. Εδώ και 1,5 μήνα οι ομάδες είναι στη διαδικασία των προπονήσεων. Κάθε ομάδα καλείται να κάνει διαχείριση του ρόστερ της, έχει να παίξει πολλούς μήνες μπάλα. Μιλάμε για παίκτες και ανθρώπους».

Για το νέο φορμάτ του Πρωταθλήματος: «Έγινε τροποποίηση της προκήρυξης, θα γίνουν μονά παιχνίδια στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Από 32 αγωνιστικές θα πάμε στις 27. Στις 31 Μαΐου, όπως ζητά και η FIFA, θα έχει τελειώσει και το τελευταίο μπαράζ. Στις 19 Μαΐου τελειώνουν τα πλέι οφ και μετά έχει τα διπλά μπαράζ».

Πηγή: metrosport.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares