Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 14:42

Λεουτσάκος: Πρώτα ημερομηνίες και μετά απόφαση για τον τρόπο διεξαγωγής της football league

Ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, πως το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ενδέχεται να διεξαχθεί με τις 18 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και να καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Οι πρόεδροι των ΠΑΕ είναι σε στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις, πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε ο κ. Λεουτσάκος, τονίζοντας σχετικά: «Πρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία έναρξης. Είναι οι ημερομηνίες Κυπέλλου και κάποια άλλα θέματα που πρέπει να τα δούμε. Πρέπει να έχουμε κενές ημερομηνίες, γιατί μιλάμε για Covid. Δεν ξέρουμε ποιες αγωνιστικές μπορούν να γίνουν. Όλα παίζουν ρόλο. Γι’ αυτό αγωνιούμε και λέμε για έναρξη προπονήσεων.

Όταν μας δώσουν ημερομηνία έναρξης θα κάνουμε Δ.Σ. να αποφασίσουμε με τις ομάδες πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Μην κάνουμε εικασίες. Πρέπει να έχουμε ευελιξία λόγω Covid».

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουν πάρει επίσημη θέση, για το αν είναι υπέρ της κατάργησης των πλέι οφ και των πλέι άουτ. «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη», φέρεται να υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι αυτό που επιθυμούν είναι να αρχίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι σε θέση να υλοποιήσει αυτό που έχει θέσει ως στόχο από το περασμένο καλοκαίρι, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός στον Ολυμπιακό Βόλου από το γεγονός ότι έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα (με τη μορφή ομαδικών προπονήσεων και φιλικών παιχνιδιών), από τις 3 Νοεμβρίου. Πάνω από ένα μήνα, δηλαδή, οι παίκτες είναι αγωνιστικά άπραγοι και σε καμία περίπτωση οι ατομικές προπονήσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις ομαδικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φτάσει σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας στα τέλη Οκτωβρίου και δήλωναν έτοιμοι να ριχθούν στη «μάχη» της Φούτμπολ Λιγκ. Τα πράγματα, πλέον, έχουν αλλάξει, η ομάδα θα πρέπει και πάλι να δουλέψει από την αρχή, να βρει το ρυθμό της κι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες μέρες.

Θα χρειαστεί διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Κι όταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με εννέα αγωνιστικές ο κάθε γύρος, καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Δεν θα είναι ένα πρωτάθλημα… μαραθώνιος, αλλά ένας αγώνας σπριντ, με τις ομάδες που θα παρουσιαστούν καλύτερα προετοιμασμένες σε όλα τα επίπεδα, να έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να ανέβουν κατηγορία.

Πηγή: goalpost.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares