Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 17:31

Το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης σας εύχεται χρόνια πολλά

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ''Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης'' σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Αναζωογονείστε τις αισθήσεις σας και να ανανεώσετε το μυαλό σας!

Το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης με δημιουργό τον Περράκη Ευστράτιο, ο οποίος θεμελίωσε τις ιδέες του και το όραμά του στον χώρο της φυσικής αποκατάστασης, υφίσταται στον χώρο της υγείας από το 2014.

Το Κέντρο καλύπτει την αποκατάσταση μυοσκελετικών, νευρολογικών και καρδιοαναπνευστικών παθήσεων καθώς επίσης στην δημιουργία ορθοτικών πελμάτων για παθήσεις των κάτω άκρων.

Περράκης Ευστράτιος

Είναι φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος του Ανώτατου ΑΤΕΙ Λαμίας καθώς και κάτοχος διπλώματος της Γερμανικής Σχολής Europaische Akademie fur Manuelle & Manipulative Therapie.
Από το 2014 ίδρυσε το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης ''Περράκης Ευστράτιος'' που δραστηριοποιείται στην αποκατάσταση μυοσκελετικών, νευρολογικών και καρδιοαναπνευστικών παθήσεων στην περιοχή της Χώρας Νάξου. Εξειδικεύεται σε τεχνικές Manual Therapy (Ορθοπεδική Θεραπεία με Χειρισμούς), με βασική επιδίωξη την προσέγγιση κατάλληλης θεραπείας τόσο με τα σύγχρονα φυσικοθεραπευτικά μέσα, όσο και με την υποστηρικτική τεχνολογία.
Έχει συμμετάσχει και συνεχίζει σε ποικίλα σεμινάρια μετεκπαίδευσης στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση και αξιολόγηση με σκοπό να σταθεί αντάξιος στη συνεχόμενη εξέλιξη της έρευνας και της επιστήμης στο τομέα της υγείας.

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Ο χώρος μας βρίσκεται σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο λίγα μέτρα πιο κάτω από την Εθνική Τράπεζα και την Δ.Ε.Η στην Χώρα Νάξου με άνετο πάρκινγκ όπου θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ευχάριστη διάθεση και το άνετο περιβάλλον του χώρου μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών μας εγγυάται τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αποκατάσταση σας.,

NAXOS_PERRAKIS_FYSIO_e7686.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares