Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 00:13

“Λύγισε” στο τέλος...

Τι και αν αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της στα γήπεδα της Football League 2; Η Μύκονος μόνο... ψαρωμένη δεν εμφανίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Πεύκη (1-1) χάνοντας τους τρεις βαθμούς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Με το... καλησπέρα εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι παίκτες της Πεύκης. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου οι ποδοσφαιριστές της Μυκόνου κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι στο 15' είχαν δοκάρι μετά από απόκρουση του Παλιούρα σε κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν να πιέζουν με αποτέλεσμα ο Ιορδανίδης να χάσει τετ-α-τετ στο 31'. Στο δεύτερο μέρος εκείνοι που μπήκαν “αγριεμένοι” ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με τον Πανέτα στο 47' άνοιξαν το σκορ.

Από εκεί και πέρα η Πεύκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, όπως και στο πρώτο 45λεπτο με τους Κυκλαδίτες να “χτυπάνε” κυρίως σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Πανέτας δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα, όπως και της ομάδας του.

Εκτός του σκόρερ, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Παλιούρας, αφού απόκρουσε πέναλτι του Ιορδανίδη στο 75' ενώ η εν γένει παρουσία του ήταν θετική. Παρόλα αυτά, νικήθηκε στο 95' (μετά από αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή να δείξει την  εσχάτη των ποινών και να αποβάλει τον Καρπαθάκη, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους της Μυκόνου) από τον Τοπούζη που σκόραρε από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητές ήταν οι: Ρατσιάτος, Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας)

Πεύκη (Γιάννης Γκούμας): Δράμπαλης, Κολιός, Γιανουλάκης (65' ), Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Τοπούζης, Σεμπέκος (70' Λιοσάτος) (78'Μαρκομιχάλης). 

Μύκονος (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Ζουγανέλης (60' Λυμπερόπουλος), Καρπαθάκης, Μήτρακας (70' Μυρτίνας), Καλαϊτζίδης, Αργυρόπουλος (40' Μπαλής), Καππάνης, Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς. 

Γιάννης Γκούμας: “Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα. Είχαμε την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα. Μπορούσαμε να νικήσουμε με 3-0 και 4-0. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και από το πουθενά δεχτήκαμε ένα γκολ, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Παρόλα αυτά έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, όχι όμως και απο το απότελεσμα. Πλεόν κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατσαλένιο. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πάμε για τη νίκη όπως πάντα”. 

Θεόφιλος Παχατουρίδης: “Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μένουμε με την πίκρα του αποτελέσματος καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τώρα, όσον αφορά την διαιτησία αυτή ήταν πολύ καλή. Μπράβο στον διαιτητή αλλά ήταν πολλά τα 11 λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε στο τέλος. Ωστόσο, συνεχίζουμε δυνατά καθώς υπάρχει πίστη στην ομάδα μας”. 

Παλιούρας: “Το αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο, αφού ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Ωστόσο, είμαστε δυσαρεστημένοι με τα 11 λεπτά που έδειξε στο τέλος ο διαιτητής”. 

Πανέτας: “Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα και θα χαρακτήριζα θετικό το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, προκειμένου να πάρουμε κάτι θετικό και από εκεί”.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares