Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 15:37

26 Ιανουαρίου η ΑΕΚ στη Νάξο

Τέλος στα σενάρια περί ξενιτεμού του Πανναξιακού στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ βάζει η διοίκηση των "Ναξιωτών".

Το θέμα έχει ξεκινήσει πολύ πριν την κλήρωση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, όταν στα Μ.Μ.Ε. «σερνόταν» η είδηση που ανέφερε ότι με σκοπό το οικονομικό όφελος, θα υπάρξει αίτημα από ομάδες ώστε να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ ως έδρα τους, όταν φυσικά αυτές κληρωθούν και έρθουν αντιμέτωπες με την ΑΕΚ.

Τέλος στα σενάρια

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Μιχάλης Αγγελής σύμφωνα με αθλητικό portalτης Αθήνας, είπε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ειδικά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ο Πανναξιακός να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα του. Ο ίδιος ερωτούμενος από το sportcyclades.gr είπε: «ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο… γιατί απλά δεν θα το ανέφερα ούτε καν ως ενδεχόμενο από τι στιγμή μάλιστα που γνωρίζω πολύ καλά ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό καμία ομάδα της κατηγορίας δεν έχει το δικαίωμα να δηλώσει ως έδρα το γήπεδο αντιπάλου της».

Επίσημο τέλος στα σενάρια φρόντισε να δώσει και ο πρόεδρος της επιτροπής της Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι, οι αντίπαλοι της ΑΕΚ δεν έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν σαν έδρα τους το ΟΑΚΑ.

Ιστορία

Έτσι πλέον ίσως χρειαστεί μόνο το «πράσινο φως» της Αστυνομίας, ώστε να δούμε στις Κυκλάδες ένα από τα "μεγαθήρια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου την ΑΕΚ, η οποία βάση του προγράμματος της Γ΄ Εθνικής θα αντιμετωπίσει στη Νάξο τον Πανναξιακό στις 26 Ιανουαρίου του 2014.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι σε ποδοσφαιρικό επίπεδο η ΑΕΚ θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα που θα έχει έρθει για επίσημο αγώνα στις Κυκλάδες, αφού το 1999 το Αγερσανί ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ σε επίπεδο φιλικού αγώνα ο ΑΟ Σύρου το 1973 έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά και είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι αυτόν τον αγώνα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους ΑΕΚτζήδες των Κυκλάδων που στο άκουσμα της κλήρωσης ζουν και αναπνέουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας.

Τα οφέλη

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Πανναξιακός αναμένεται να επιδιώξει να καρπωθεί πιθανά κέρδη που θα του φέρει το όνομα της ΑΕΚ και θα τον βοηθήσουν να βγάλει ευκολότερα τα οικονομικά βάρη της χρονιάς. Και επειδή ο σχεδιασμός είναι το μυστικό της κάθε επιτυχίας, μέσα στο Δ.Σ της ομάδας της Νάξου ήδη ψιθυρίζονται κάποια πράγματα σχετικά με το ματς της 26ης Ιανουαρίου, με τον Πρόεδρο της ομάδας Πλάτων Τομπά να υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις του νησιού θα έχουν φέτος ανεπανάληπτη προβολή μέσα από τον Πανναξιακό: « Φέτος θεωρώ ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε το νησί μας και οι επιχειρήσεις του να προβληθούν μέσω του Πανναξιακού. Θα έλεγα ότι σταθήκαμε τυχεροί που η ΑΕΚ έπεσε στον όμιλο μας και θα έρθει στη Νάξο να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα μας. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και το κυριότερο με μεγάλη εμπορική αξία. Όλα τα παιχνίδια φέτος θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα προβληθούν ιδιαίτερα από τα Μ.Μ.Ε. απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να συμβάλουν στην προσπάθεια αποκτώντας παράλληλα τα όποια προνόμια τους φέρει η προβολή τους μέσω της ομάδος μας».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με ΑΕΚ και παλιούς γνωστούς Φιλικό με Δόξα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares