Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 00:49

Δεν άντεξε απέναντι στην Θύελλα του Πιρές

Στο φιλικό που έγινε σήμερα στην Ραφήνα ο ΑΟ Μυκόνου παρουσιάστηκε πολύ καλός στο 1ο μέρος της αναμέτρησης, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος δεν άντεξε γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Θύελλα Ραφήνας, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Γάλλος Διεθνής σούπερ σταρ Ρομπέρ Πιρές, που συμμετείχε στο φιλικό για λογαριασμό της Θύελλας.

PIRES2Ο άλλοτε άσος με την Εθνική Γαλλίας, Ρομπέρ Πιρές, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και αποφάσισε να παίξει για λίγα λεπτά κάνοντας μάλιστα πράγματα και θαύματα, με το κερασάκι στην τούρτα το γκολ που πέτυχε στο 54΄(1-1).

Ο 39χρονος μαέστρος είναι γνωστός σε όλους μας στο πέρασμα του από την μεγάλη Άρσεναλ, την Μαρσέιγ, την Βιγιαρεάλ και την Άστον Βίλλα. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης αρκετός κόσμος φωτογραφήθηκε με τον πρώην άσο, ενώ ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μοιράσει αυτόγραφα.

Δεν άντεξε

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Ο Μυκόνου αν και προηγήθηκε δύο φορές στο τέλος τον «πρόδωσαν» οι δυνάμεις του. Ο ΑΟ Μυκόνου άνοιξε το σκορ με τον Καρρά μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Πιρές ισοφάρισε για την Θύελλα. Πέντε λεπτά αργότερα (59’) ο Μπαλής κάνει δύο τα τέρματα του ΑΟ Μυκόνου (1-2).

Κάπου εκεί όμως οι δυνάμεις των Μυκονιατών εξαντλήθηκαν, με την Θύελλα να εκμεταλλεύεται την κούραση των παικτών του Παχατουρίδη και με δύο τέρματα του Μαριέτη στο 78’ και του Δημοσπύρου στο 83’, να είναι τελικά η νικήτρια του φιλικού αγώνα.

Πάντως η ατυχία δεν έλειψε για τους Μυκονιάτες που μετά την λήξη του αγώνα είδαν τους: Άντερσον, Καλαϊτζίδη και Καρακόσογλου να αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο. Η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί αύριο.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ελ Γκαμάλ, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς, Κατσούργης, Λαγός

Στο β' μέρος Πάντος, Τσέλιος, Προδρόμου, Γκούμας, Μαργιέτης, Δημοσπύρος, Πετράι, Πιρές, Λάμπρου.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Άντερσον, Μητράκας, Καλαϊτζίδης, Καρπαθάκης, Μπαλλής, Καμπάνης, Καρακάσογλου, Βαλαμούτης, Καρράς, Λυμπερόπουλος, Ξένος.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι Παλιούρας, Νάζος, Δάμαϊ, Φιορεντίνος.

Ρεπορτάζ: Απεσταλμένη του S.C Ειρήνη Παππά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares