Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 16:13

Πανναξιακός: Και ο Βάσος στα "Μπλε"

Παίκτης του Πανναξιακού θα είναι την επόμενη χρονιά ο μεσοεπιθετικός Κώστας Βάσος, ο οποίος βρίσκεται στη Νάξου, όπου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "Ναξιώτες".

Έτσι ο Πανναξιακός μετά τους Σάββα, Τσαϊλάκη, Ανδρεόπουλο και Τσαρτσαρά, Παπασταθόπουλου, ενισχύει ακόμη περισσότερο την μεσαία του γραμμή με την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικό, ο οποίος σήμερα θα είναι κανονικά στην 1η της ομάδας.

Χαρακτηριστικά του παίκτη είναι η άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά και η δημιουργικότητα που διαθέτει όσον αφορά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Στην θέση του περιφερειακού χαφ, όπου αγωνίζεται την πρώτη του χρόνια στη Νέα Ιωνία είχε 13 γκολ σε 17 αγώνες. Βάσος και Παπασταθόπουλος φαντάζουν δύο παίκτες για πολλά πράγματα στο κέντρο του Πανναξιακού, καθώς οι δυο τους μπορούν να διαβολίσουν και να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα.

Ο Βάσος έχει ξεκινήσει από την ΑΕ Γαλατσίου και σε ηλικία 15 χρονών αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ν. Ιωνία (Δ΄Εθνική), Βύζαντα Μεγάρων (Γ΄Εθνική), επέστρεψε και πάλι στη Νέα Ιωνία, ενώ τελευταίος σταθμός πριν τον Πανναξιακό ήταν ο Ρούβας Χανίων (Γ΄Εθνική).

Μάλιστα ο ίδιος ο Κώστας Βάσος σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, τόνισε για τη νέα του ομάδα: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό, που είναι μία πολύ μεγάλη και γνωστή ομάδα. Οι λόγοι που αποφάσισα να πω το ναι στον Πανναξιακό, είναι η πληροφορίες που είχα, οι οποίες και διαπίστωσα τελικά ότι ισχύουν, καθώς εδώ το κλίμα είναι οικογενειακό και όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Οι αλλαγές στην κατηγορία θα κάνουν σίγουρα το πρωτάθλημα δυσκολότερο, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα πετύχει εύκολα τους στόχους της».

Ο Κώστας Βάσος πριν δυο χρόνια είχε βρεθεί στη Νάξο ως αντίπαλος του Πανναξιακού, όταν αυτός φορούσε τη φανέλα της Νέας Ιωνίας. Τότε ο Κώστας Βάσος ήταν ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του, αλλά κάπου προς το τέλος αποβλήθηκε. Δείτε τι είχε δηλώσει τότε ο παίκτης:

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares