Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 20:44

Ψάχνει «Βράχους» στην άμυνα

Τους αντικαταστάτες του βασικού αμυντικό διδύμου των Τόσκα και Σταυρόπουλου, αναζητά πλέον ο Πανναξιακός, καθώς όπως ενημέρωσαν την διοίκηση δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Νάξου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, βρισκόταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εισέπραξαν και μέρος των οφειλομένων από την περσινή χρονιά.

Η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας ενημερώθηκε αρχικά από τον Γρηγόρη Τόσκα με τον 30χρονο αμυντικό να ενημερώνει ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει τελικά να ανανεώσει τη συμφωνία του με την ομάδα.

Μάλιστα πληροφορίες του sportcyclades.gr, αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει κλείσει συμφωνία με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Τριγλία Ραφήνας.

STAYROPOLOSΑνάλογη εξέλιξη υπήρξε και με τον 21χρονο Σταυρόπουλο, ο οποίος επίσης ενημέρωσε ότι λόγω σπουδών (οικονομικά) δεν θα μπορέσει να πάει συνεχίσει στη Νάξο και στον Πανναξιακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα ενώ μιλώντας για τη παραμονή του στη Νάξο τόνισε «σε γενικές γραμμές η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη εάν εξαιρέσεις τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν όμως σε όλα τα σωματεία. Κρατάω την αγάπη και την φιλοξενία που μου έδειξαν από τη πρώτη στιγμή οι οπαδοί της ομάδας, ενώ θα πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιώργο Βλαστό, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε και με βοήθησε πάρα πολύ. Με τον Πανναξιακό αναδείχτηκα ως αθλητής, έγινα γνωστός, ενώ θα πρέπει να σημειώσω ότι θα μου λείψει η συνεργασία στην άμυνα με τον Γρηγόρη Τόσκα, από την οποία αποκόμισα πολλά πράγματα τα οποία και θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου».

 

Μετά την αρνητική εξέλιξη που είχαν οι υποθέσεις των δύο αμυντικών, πλέον ο Γιώργος Βλαστός και η διοίκηση της ομάδας ψάχνουν για δύο ποιοτικούς αμυντικούς, που θα είναι ικανοί να δώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα στην άμυνα των Ναξιωτών, η οποία πέρυσι ήταν η καλύτερη στον 8ο όμιλο με μόλις εννέα γκολ παθητικό.

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares