Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 20:07

Πανναξιακός: Συμφώνησαν – υπογράφουν- ανανεώνουν.

Κοντά στην ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών για φέτος βρίσκεται πλέον ο Πανναξιακός Α.Ο., καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους: Κώστα Παπασταθόπουλο, Θανάση Σάββα και Γιώργο Τσαϊλάκη.

Πιο συγκεκριμένα τη φανέλα των νησιωτών, όπως όλα δείχνουν θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 34χρονος επιτελικός μέσος Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Άνω Μερά και στον ΑΟ Μυκόνου. Χαρακτηριστικό του παίκτη είναι η τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, ενώ και η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παπασταθόπουλος είναι αναντικατάστατο μέλος με την Εθνική ομάδα BeachSoccer, που πρόσφατα, στο Ευρωπαϊκό της Ολλανδίας, πήρε την 1η θέση στον όμιλο της .

Σε ότι έχει να κάνει με το Σάββα, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας την περσινή σεζόν άνηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Πέραν της ΑΣΑ όπου αγωνιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού έχει περάσει από τον Ταυρωπό Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Τσαϊλάκης είναι 21 χρονών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόταν με επιτυχία την εστία του Άγιαξ Ταύρου. Ο Πορτιέρο έρχεται στον Πανναξιακό, όπου θα βρει τον Αλέξη Θεοδοσιάδη, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι αυτοί που θα πρέπει να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του πολύπειρου Αστέριου Θέμελη.

Ανανεώσεις και ανακοινώσεις

KATSANIS SIMAΟ Αρχηγός Γιώργος Κατσάνης έχει τον πρώτο λόγο από τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να συμφωνήσει τις επόμενες μέρες και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανναξιακό. Ο Νικ.Μπανακάκης, Κων. Καρελέμογλου, Κυρ. Πολυκρέτης, και Αντ. Χαμηλοθώρης, συμφώνησαν και συνεχίζουν και τη νέα χρονιά.

Πολύ κοντά στο να ανανεώσουν ακόμα βρίσκονται οι: Γιώργος Καρούσης, Ρένος Ντούκα, Λεονάρδος Μπονιάκο και Γιώργος Πετρόπουλος.

Πάντως ο Γιώργος Βλαστός εξετάζει ακόμα πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο εντός, όσο και εκτός Νάξου, ενώ κρατά στα χέρια του μια μεγάλη λίστα με παίκτες που θα περάσουν από το νησί προκειμένου να δοκιμαστούν.

Την εβδομάδα που μας έρχεται η διοίκηση του Πανναξιακού θα προχωρήσει και σε συνέντευξη Τύπου με σκοπό να παρουσιάσει τους παίκτες που έχει αποκτήσει (και ανανεώσει), να αναλύσει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά, επιχειρώντας παράλληλα και μία επικοινωνιακή πολιτική ώστε οι κάτοικοι της Νάξου να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ομάδα και να την ενισχύσουν εάν αυτό είναι δυνατόν…

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares