Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 21:56

Περαμαϊκός: Σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι τεράστιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Θεόδωρου Κουντούρη και ο Περαμαϊκός να αποκτήσει διοίκηση και να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

 Με την βοήθεια και την συνδρομή αρκετών παλαιότερων και νεότερων παραγόντων, συγκροτήθηκε ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, ικανό να συνεχίσει με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνέπεια και όραμα το ταξίδι που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια κι έφερε τους "πράσινους" για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην Γ' Εθνική στη συμπλήρωση των 60 χρόνων ύπαρξης του συλλόγου.

Η νέα συνθεση του Δ/Σ έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιακούτσης Παναγιώτης, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπαϊρακτάρης Ιωάννης, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Νομικός Δημήτριος, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιουρτζόγλου Ματθαίος, ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Φραγκούλης Δημήτριος, ΤΑΜΙΑΣ: Καλοπίσης Χρήστος, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Ψαρράς Ευστάθιος, ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Χέλμης Δημήτριος, Γιάλβαρης Αναστάσιος, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Χέλμης Νικόλαος, Σάββας Ιουλιανός, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ: Μυρισκλάβος Γεώργιος, Γιουρτζόγλου Ματθαίος, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Σφαέλλου Χριστίνα, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΟ, ΕΠΣΠ: Λιακούτσης Παναγιώτης, Νομικός Δημήτριος, ΜΕΛΗ: Κατσίκας Πέτρος, Παπακαλοδούκας Παναγιώτης, Σκαλτσάς Κων/νος, Οκταποδάς Νικόλαος, Κουντούρης Μιχαήλ, Φουρναράκης Θεοδόσης, Σαραντόπουλος Κων/νος, Πετράτος Θέμης, ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσίκας Γρηγόριος.
Λιακούτσης: ''Απόφαση καρδιάς για όλους''
"Ήταν μια απόφαση καρδιάς για όλους μας και μεγάλη ευθύνη το να συνεχίσουμε το τιτάνιο έργο που επιτελέστηκε την τελευταία διετία κατά την Προεδρία του Θεόδωρου Κουντούρη. Ο Περαμαϊκός βρίσκεται σε μια μεγάλη στιγμή της ιστορίας του και δεν έπρεπε οι κόποι και οι θυσίες δυο χρόνων να πάνε χαμένες. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια με όποιο μέσο μπορεί. Ο Περαμαϊκός είναι γεννημένος να κοιτάζει ψηλά και όλοι μαζί θα δώσουμε το παν για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι.." ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου Παναγιώτη Λιακούτση. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις στα μεταγραφικά αφού η συνεργασία της νέας διοίκησης με τον Ντανιέλ Μπατίστα είναι καθημερινή και σε εντατικούς ρυθμούς.  
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares