Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 18:27

Δύο πιθανά σενάρια για Μύκονο και Πανναξιακό

Όλοι στην ομοσπονδία προσπαθούν να βρουν λύσεις σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός είχε να κάνει με τον καταρτισμό του 5ου αλλά και 6ου ομίλου, κι αυτό γιατί οι πιέσεις είναι ασφυκτικές με αποτέλεσμα τα «προσχέδια» των υπευθύνων της ΕΠΟ να αλλάζουν συχνά.

 

Ένα από τα πιθανά σενάρια θέλει την ΑΕΚ με τον Ιωνικό σε διαφορετικό όμιλο.

 

Σενάριο Νο 1

 

Όπως είναι γνωστό από διάφορες πηγές μέσα από την ομοσπονδία, αποφασίστηκε η Κρήτη που έχει συνολικά 8 ομάδες να διασπαστεί. Μέσω κλήρωσης, στην οποία θα μπουν και οι 8 ομάδες, οι τέσσερις θα πάνε στον 5ο και οι υπόλοιπες στον 6ο.

 

Επίσης μια άλλη σκέψη είναι ότι σ' αυτούς τους δύο ομίλους θα τοποθετηθούν ως επικεφαλής η πρωταθλήτρια Κυκλάδων Μύκονος στον έναν και ο Πανναξιακός στον άλλον. Άρα 4 ομάδες από Κρήτη και μια από Κυκλάδες σε 5ο και 6ο όμιλο, σύνολο 5 και 5 ομάδες σε κάθε όμιλο και οι υπόλοιπες 11 και 11 ομάδες της Αττικής.

 

Δηλαδή στον 5ο και 6 όμιλο θα μπουν…

 

Κρήτη 4 ομάδες

 

Κυκλάδες 1 ομάδα

 

Αθήνας 4 ομάδες

 

Πειραιά 4 ομάδες και

 

και οι 3 ομάδες της Ανατολικής και δυτικής Αττικής

 

Σύνολο 16 ομάδες σε κάθε όμιλο

PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 4

Σενάριο Νο 2…

 

Ένα δεύτερο σενάριο είναι οι τέσσερις ενώσεις της Αττικής να χωριστούν στους δύο ομίλους, όπως και το σενάριο που θέλει τις 11 ομάδες της Αθήνας να πηγαίνουν στον έναν όμιλο και τις υπόλοιπες 11 που είναι από τις ενώσεις του Πειραιά, Δυτ. και Ανατ. Αττικής να είναι στον άλλον όμιλο.

 

Κονδύλια για τις μετακινήσεις

 

Τώρα όσο αφορά τις ομάδες μας αλλά και τις κρητικές, η ΕΠΟ μέσω του τμήματος marketing της Ομοσπονδίας, θα αντλήσει κονδύλια ώστε να τα παραχωρήσει στα νησιώτικα σωματεία. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ μάλλον θα καλύψει τις μετακινήσεις των δύο μας ομάδων Πανναξιακού και Μυκόνου.

 

Όλα αυτά φυσικά είναι σενάρια και ακόμα είναι τίποτα επίσημο, όμως όπως όλα δείχνουν… αυτά είναι τα δυο πιθανότερα να συμβούν για τις ομάδες μας και όπως αναφέρουμε στο τέλος… ίσως να έχουμε και το απρόσμενο δώρο των εξόδων μετακίνησης…

 

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε και θα σας ενημερώνουμε, όπως πάντα!

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares