Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 10:07

Ατσόνιου Ευαγγελία: Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ τον Πανσιφναϊκό μας

Μια νέα ομάδα έκανε την εμφάνιση της πέρυσι τέτοια εποχή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων.

Ο λόγος για το καμάρι της Σίφνου και όλων των Σιφνιών ο «Πανσιφναϊκός»

Ένα από τα άτομα που έτρεξε και τρέχει ακόμα είναι η κ. Ατσόνιου Ευαγγελία. Στην αρχή ως Γραμματέας του Συλλόγου και σήμερα ως Πρόεδρος.

akadimies-pansifnaikou-11-2012-1

κ. Ατσόνιου ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πανσιφναϊκός ήταν πριν ένα χρόνο άγνωστος για τους περισσότερους Κυκλαδίτες, σήμερα η ομάδα σας είναι πρότυπο οργάνωσης και σωστής δουλειάς. Μέσα σε ένα χρόνο κάνατε σύλλογο, αποκτήσατε μητρώα σε ΕΠΟ και ΕΠΣ Κυκλάδων, κάνατε ομάδα, γήπεδο που συνεχώς αναβαθμίζεται και το βασικότερο ακαδημίες που αριθμούν σήμερα περίπου 80 παιδάκια. Θα θέλαμε να μας πείτε πως τα καταφέρατε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; «Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω πως όλοι όσοι είμαστε στον Πανσιφναϊκό κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να πάει καλά και μπροστά ο σύλλογος μας.

Όντως πριν ένα χρόνο δεν ήμασταν τίποτα, ο Π.ΑΣ ήταν μόνο ένα καταστατικό, αλλά όπως είπα και πιο πάνω βρέθηκαν άνθρωποι που είχαν όνειρο να μπορέσει κάποτε να γίνει μια ποδοσφαιρική ομάδα και με αφετηρία αυτούς, καταφέραμε να κάνουμε όλο αυτό που περιγράφετε. Το συστατικό της επιτυχίας μας λοιπόν είναι η θέληση και η αγάπη σε αυτό που κανείς.»

ergasies-gipedo-sifnou-3

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για τον σύλλογο, θα υπάρξουν νέα τμήματα εκτός του ποδοσφαίρου; «Κοιτάξτε ακόμα προσπαθούμε να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Το βάρος μας θα πέσει στις ακαδημίες όπου εκεί είναι το μέλλον μας. Βέβαια και χωρίς να σας φανεί παράξενο είναι ότι προσανατολιζόμαστε στο να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα κοριτσιών γιατί υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και στα αμέσως επόμενα βήματα είναι και η δημιουργία άλλων αθλητικών τμημάτων, αλλά πάντα στόχος μας είναι κάθε τι που αρχίζουμε να το οργανώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και σωστά και στη συνέχεια να προχωράμε παρακάτω.»

sifnos-gipedo-5-2013

Το στολίδι της Σίφνου, το γήπεδο στο Θόλο το παραλάβατε το καλοκαίρι του 2012, στην κυριολεξία χωράφι. Σήμερα έχετε καταφέρει να το κάνετε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα των Κυκλάδων. Πείτε μου ποιοι βοήθησαν για αυτό και ποιες είναι οι επόμενες εργασίες στο γήπεδο: «Πραγματικά αν έβλεπε κανείς το γήπεδο πριν ακριβώς ένα χρόνο ήταν αυτό που λέτε και εσείς ένα χωράφι. Και τώρα ακόμα και μείς που το βλέπουμε δεν το πιστεύουμε καλά καλά πως έχει εξελίχθη.

Σε όλο αυτό βέβαια έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι χορηγίες οι βοήθειες που είχαμε την τύχη να μας έρθουν και το γήπεδο σήμερα να είναι ένα πραγματικό στολίδι για το νησί. Σε όλο αυτό λοιπόν το δημιούργημα και εδώ θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ καταρχήν στο Δήμο Σίφνου στον δήμαρχο κύριο Ανδρέα Μπαμπούνη  ο οποίος πάντοτε μας βοηθάει  με όσες δυνάμεις έχει και είναι παρόν σε ότι του ζητήσουμε. Επίσης την ιερά μονή Βρύσης και τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κύριο Δωρόθεο που μας έχει παραχωρήσει την έκταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο, την οικογένεια του κύριου Συγγελίδη με την χορηγία του οποίου προμηθευτήκαμε τον χλοοτάπητα, την εταιρεία Ατρεύς η οποία μας είχε παραχωρήσει το κοντέινερ το οποίο χρησιμοποιήσαμε ως αποδυτήρια για τις φιλοξενούμενες ομάδες, την εταιρεία της κυρία Χουντουμάδη η οποία μετέφερε τις κερκίδες και έκανε την συντήρηση τους  από το γήπεδο του  Αρτεμωνα και εδώ θα κάνω μια παρένθεση και θα πω και ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας του Αρτεμώνα κύριο Σταύρο Βελλή ο οποίος μας τις παραχώρησε, όλων τον κόσμο σιφνιους και μη που μας βοήθησαν έστω και με ένα ευρώ και για το τέλος άφησα τα παιδιά της ομάδας τα οποία ήταν αυτά που τοποθέτησαν τον  χλοοτάπητα και που μέχρι σήμερα μα βοηθούν ώστε να είναι το γήπεδο μας σε αυτήν την τόσο καλή κατάσταση καθώς επίσης και τον κύριο Καλογήρου Ανδρέα και Γιάννη Λεμονή οι οποίοι είχαν την επίβλεψη και την επιστασία όλων των έργων που έγιναν. Τους ευχαριστούμε όλους!!! και αν ξεχνώ κάποιον ζητώ συγγνώμη, τώρα για το ποιες είναι οι επόμενες εργασίες στο γήπεδο βασικός μας στόχος μετά και από την λύση που μας δόθηκε με το θέμα των αποδυτηρίων από τον δήμο με την προμήθεια των 3ων κοντέινερ είναι η τοποθέτηση φωτισμού ώστε να μπορούν να γίνονται προπονήσεις και πιο αργά το χειμώνα και γιατί όχι και αγώνες.»

pansifnaikos-ole-2012

Το πρωτάθλημα έλαβε τέλος πριν λίγο καιρό, πώς ήταν αυτό το ταξίδι στο άγνωστο για εσάς; «Πραγματικά ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο.

Πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους, όμορφη αλλά και δύσκολη λόγο των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα οι δυσκολίες με τα δρομολόγια των πλοίων που δυστυχώς από ένα σημείο και μετά δεν μας εξυπηρετούσαν καθόλου.

Παρ όλα αυτά όμως καταφέραμε και τα βγάλαμε πέρα και κλείσαμε την χρονιά θεωρώ με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις απ όλους.»

pansifnaikos-goollllll

Αντιμετωπίσατε πολλές δυσκολίες κυρίως στα εκτός έδρας ταξίδια σας σε Πάρο και Σύρο, παρότι απέχετε ελάχιστα ναυτικά μίλια. Θα προτείνετε στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων κάτι που θα βοηθήσει πρακτικά την ομάδα σας; «Φυσικά είχαμε πολλές δυσκολίες όπως φαντάζομαι και άλλες

ομάδες, ειδικά σε αυτά τα ταξίδια που είπατε στην Πάρο και στη Σύρο ήμασταν αναγκασμένοι να πάμε Πειραιά και από κει στον εκαστοτε προορισμό μας, λυπαμε δηλαδη 2και 3 μερες πραγμα που σημαίνει έξοδα στο διπλάσιο, εκείνο λοιπόν που θα προτείναμε και είδη το έχουμε κάνει στέλνοντας τις προτάσεις μας για την ετήσια γενική συνέλευση, θα ήταν να μπορέσει να βρει μια φόρμουλα ώστε να μην υπάρχει αύτη η ταλαιπωρία των ομάδων και πολύ περισσότερο των ομάδων που ανήκουμε στις δυτικές Κυκλάδες ( Μήλος-Σέριφος) που η συγκοινωνία με τα γύρω νησιά είναι ανεπαρκείς. Αν υπήρχε τρόπος ώστε να υπάρχει πιο έγκαιρη πληροφόρηση για τα δρομολόγια των πλοίων ίσως να μπορούσαμε και εμείς να το προγραμματίσουμε καλύτερα και να ήμασταν πιο έτοιμη. Αυτό βέβαια δεν είναι και εύκολο γιατί καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.»

pansifnaikos-2012-13-all-team

Ο Πανσιφναϊκός πλέον έχει την εμπειρία ενός έτους. Η ομάδα μετά τον 2ο γύρο έδηξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και φυσική κατάσταση. Φέτος θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας; «Ναι η 2η φάση ήταν σαφώς πολύ καλύτερη από την πρώτη.
είχαμε και νίκες και ισοπαλίες αλλά πάνω απ όλα αρχίσαμε να έχουμε καλές εμφανίσεις. Δείξαμε ότι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Φέτος η ομάδα πάντα με την καθοδήγηση του προπονητή μας του κύριου Δημήτρη Δημητριάδη θα ενισχυθεί με νέες παρουσίες ταλαντούχων παιδιών νέων παιδιών που έχουν όρεξη και θα βοηθήσουν την ομάδα και φυσικά στο ρόστερ μας θα υπάρχουν και όλοι οι «παλιοί» παίχτες που έκαναν την διαφορά και ανέδειξαν την ομάδα.»

boutiq-pansifnaikou-tselementes-2012-1

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί ο ερχομός του Πανσιφναϊκού στο πρωτάθλημα έφερε νέα ήθη. Το συλλογικό πνεύμα, ο τόσο μεγάλος εθελοντισμός αλλά και η απίστευτη φιλοξενία σας σε ομάδες αλλά και στα ΜΜΕ, έχουν δώσει πραγματικά ένα νέο αέρα στις ποδοσφαιρικές Κυκλάδες. Κατορθώσατε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να είστε παράδειγμα προς μίμηση. Πρότασή μας προς την ΕΠΣ Κυκλάδων είναι ένα από τα Κύπελλα ήθους που θα δοθούν φέτος, να δοθεί και στον Πανσιφναϊκό γιατί πραγματικά τον αξίζετε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! «Εγώ σας ευχαριστώ»

kosmos-kerkida-sifnou-2013-2

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares