Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 10:15

Αποστολόπουλος Τάκης: Βασική μας επιδίωξη η συνεργασία για μια πιο "αθλητική" Πάρο

Σήμερα φιλοξενούμε στην στήλη μας τον κ. Τάκη Αποστολόπουλο, μέλος της ΚΔΕΠΑΠ, και της Αθλητικής επιτροπής της.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Αποστολόπουλος ασχολείται χρόνια με τα αθλητικά δρώμενα στην Πάρο, παλαιότερα ως αθλητής στίβου και ποδοσφαιριστής, αργότερα δε ως μέλος Δ.Σ σε συλλόγους, φορείς και σήμερα από τη θέση του μέλους του Δ.Σ της ΚΔΕΠΑΠ και της Αθλητικής επιτροπής της.

kdepap-logo

κ. Αποστολόπουλε, θα ήθελα να μας πείτε δυο λόγια για την ΚΔΕΠΑΠ, να μάθει ο κόσμος τον ρόλο του στην παριανή κοινωνία. «Κύριε Ντόλκα, θα ήθελα κατ' αρχήν να σας συγχαρώ για την πολύ καλή αλλά και υπεύθυνη δουλειά που κάνετε προβάλλοντας με τον καλλίτερο τρόπο μέσω του sportcyclades.gr, τόσο τα αθλητικά δρώμενα του νομού μας, όσο και της Πάρου μας, αλλά και να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να εκφράσω την άποψη μου για κάποια ζητήματα που αφορούν τα αθλητικά πράγματα στο νησί μας.

Επιτρέψτε μου μία μικρή ιστορική αναδρομή για το πώς από Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας το 1999 φθάσαμε σήμερα στην αθλητική επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ.

Με την 230/99 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου του ενιαίου Δήμου Πάρου ιδρύεται η Δημ. Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας που αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους: Ι. Γκίκα, Γ. Πούλιο, Α. Μπάλιο και τους δημότες Π. Βεντουρή, Φ. Τσουνάκη, Σωτ. Μπαφίτη, Π. Αποστολόπουλο, Αν. Ρούσσο, Χρ. Μπατσούρη, Λ. Πετρόπουλο, Δ. Πούλιο, Μ. Βιτζηλαίο, Π. Παντελαίο, τους εκπροσώπους ΑΟΠ, ΝΟΠ, και τους γυμναστές Δ. Μαούνη, Ε. Μουρογιάννη και Μ. Φουρνάρη.

Η επιτροπή μετά από τέσσερις συνεδριάσεις εισηγήθηκε στο Δημ. Συμβούλιο δια του προέδρου της Ι. Γκίκα την ανάγκη ίδρυσης του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, όπως κι έγινε  με την 656/99 ομόφωνη απόφαση του.

Ουσιαστικά ο ΔΟΝΑ ξεκίνησε να υφίσταται τον Φλεβάρη του 2001 μετά την έγκριση του καταστατικού του με την εξής σύνθεση: πρόεδρος ο αείμνηστος Ιωάννης Γκίκας, Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Πούλιος, Γραμματέας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ελέγχων σύμβουλος, Μάρκος Κωβαίος, Έφορος, Χαρίλαος Γιουρτζίδης και μέλη τούς Θαλασσινό Ιωάννη, Μπαφίτη Σωτήρη, Μαούνη Δημήτρη, Ρούσσο Αναστάσιο, Αποστόλου Ιωάννη και τον Τριβυζά Νικήτα.

Από τότε υπήρξαν κι' άλλα διοικητικά συμβούλια με προέδρους τούς κ. Σκανδάλη Κωνσταντίνο και Βελέντζα Φραγκίσκο.

Το 2011 ως γνωστόν με τον νόμο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» καταργείται ο ΔΟΝΑ και οι αρμοδιότητές του μεταφέρονται στην ΚΔΕΠΑΠ οπότε και δημιουργείται η Αθλητική Επιτροπή με μέλη της τον Φραγκίσκο Βελέντζα, Σκιαδά Λουκά, Ραγκούση Ανδρέα, Κοντό Ιωάννη, και Αποστολόπουλο Παναγιώτη.

Οι σκοποί και οι στόχοι μέχρι και σήμερα είναι οι ίδιοι και συνοψίζονται με δύο λόγια στα εξής:

-H καλλιέργεια και η ανάδειξη των πολιτιστικών αξιών του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος.

-Η εκπόνηση και υλοποίηση προγραμμάτων μαζικής άθλησης

-Η συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και με όλους τους αθλητικούς φορείς για την ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού.

-Η λειτουργία αθλητικών χώρων με την παραχώρηση της χρήσης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο πρόσφατο θεματικό Δημοτικό συμβούλιο για τον αθλητισμό επιχειρήθηκε από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους αλλά και από παρισταμένους πολίτες κατά τη γνώμη μου άσκοπα η σύγκριση ΔΟΝΑ και Αθλητικής Επιτροπής της ΚΔΕΠΑΠ και θα προσπαθήσω να εξηγήσω το γιατί με δύο λόγια.

Επί ΔΟΝΑ τα πρώτα χρόνια είχαμε τη δυνατότητα επιχορήγησης κάποιων δραστηριοτήτων όπως χρηματοδοτήσεις συλλόγων για αθλητικές διοργανώσεις και σαν παράδειγμα αναφέρω τον υπερμαραθώνιο γύρο της Πάρου και τις χορηγίες στο ΓΑΣΠ, χρηματοδότηση για δημιουργία ακαδημιών στον ΑΟΠ, Νηρέα, Μαρπησσαϊκό, αγορά σκαφών σε ΝΟΠ και ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ, και κάποιων άλλων δαπανών για εξοπλισμό, που με την αλλαγή του νομικού πλαισίου αργότερα ως ΔΟΝΑ δεν είχαμε πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουμε.

Σαν κορυφαίο επίτευγμα, βέβαια πάντα προσωπικά, θεωρώ τα προγράμματα του μαζικού αθλητισμού τα οποία εκτελούμε ανελλιπώς εδώ και 8 χρόνια και μάλιστα τα δύο τελευταία είμαστε το μοναδικό νησί στις Κυκλάδες με παρόμοια δράση και με ωφελούμενους περίπου 300 συμπολίτες μας, από προσχολική ηλικία, σχολική, εφήβων, γυναικών, τρίτη ηλικία, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με χρόνιες παθήσεις κ.λ.π, δίνοντας τη δυνατότητα παράλληλα και σε ανέργους γυμναστές να απασχοληθούν για ένα περίπου εξάμηνο.

Επιγραμματικά αναφέρω επίσης την φιλοξενία των final four του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος παίδων και εφήβων, το πρωτάθλημα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πάρου το 2006, το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου το 2003, τον αγώνα για ενίσχυση του γηροκομείου  μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και της Πάρου, τους αγώνες beach-volley στο Λογαρά, όπως και την πρώτη ποδηλατική βόλτα της Παροικιάς το 2010.

Επειδή δεν πρόκειται για απολογισμό δράσης του Δ.Ο.Ν.Α, αλλά αναφορά σε κάποιες δραστηριότητες οι οποίες έγιναν ύστερα από επίπονες προσπάθειες των εκάστοτε μελών του Διοικητικού του συμβουλίου και χωρίς ουσιαστικά την ύπαρξη ούτε ενός υπαλλήλου, παρά μόνο  ενός γραμματέα  εκ περιτροπής ,για την τήρηση των πρακτικών και την τακτοποίηση των οικονομικών διαδικασιών.

Τι όμως πραγματικά συμβαίνει σήμερα με την ΚΔΕΠΑΠ και πως υποστηρίζει την Αθλητική Επιτροπή;

Χωρίς να θέλω να μειώσω στο παραμικρό τις φιλότιμες προσπάθειες του ή της μοναδικής και κατά το ήμισυ υπαλλήλου -γραμματέα δεν μπορεί να γίνει  καμία σύγκριση μεταξύ ΔΟΝΑ και ΚΔΕΠΑΠ.

Είναι άλλο θέμα και είναι καθαρά πολιτικό άν έπρεπε να καταργηθεί ή όχι ο ΔΟΝΑ, και σ'αυτό θα συμφωνήσω με την άποψη που εξέφρασε στο Δημ. Συμβούλιο ο κ. Ροκονίδας.

Για όλους εμάς που ζήσαμε την έλλειψη προσωπικού με ότι αυτό συνεπάγεται βρεθήκαμε ξαφνικά με διευθύντρια, λογιστή και τρείς υπαλλήλους που άν και επιφορτισμένοι με πολλά αντικείμενα και με μεγάλο φόρτο εργασίας όχι μόνο να εξυπηρετούν με τον καλλίτερο τρόπο την όποια διαδικασία αλλά να βοηθούν και προσωπικά στην όποια αθλητική εκδήλωση διοργανώνουμε.

Θέλω όμως να σταθώ και στην καθημερινή παρουσία την αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια  που έχουμε από την πρόεδρο κα Άννα Κορτιάνου-Κάγκανη  σε ότι αποφασίσουμε,αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο που πάντα είναι κοντά μας στηρίζοντας την κάθε πρωτοβουλία μας και γι αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχουν.

Αυτά θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως το γενικότερο κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο και θεώρησα ότι μία τέτοια τοποθέτηση δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα.

Συνθήκες λοιπόν από υπηρεσιακής άποψης πάρα πολύ καλές, αλλά και όρεξη για δουλειά και συνεργασίες με τους αθλητικούς συλλόγους προκειμένου να συνδιοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια που μας επιτρέπουν οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και η δεδομένη οικονομική κατάσταση.»

kostos-podilasia-2-2-2013

Αυτό το Χειμώνα η ΚΔΕΠΑΠ συνδιοργάνωσε με τα αθλητικά σωματεία του νησιού διάφορες αθλητικά γεγονότα, όπως οι ποδηλασίες σε Αγκαιριά-Αλυκή, Κώστο και φυσικά το πολύ πετυχημένο πρωτάθλημα Ακαδημιών Πάρου που διήρκησε 4 μήνες. Θα ήθελα να μας πείτε μερικά πράγματα γι αυτές τις διοργανώσεις. «Όπως σας προανέφερα βασική μας επιδίωξη είναι η υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων πάντα σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους και φορείς ,ή κάποιες δραστηριότητες οι οποίες δεν μπορούν ή δεν είναι στα πλάνα κάποιων συλλόγων για να γίνουν.

Έτσι λοιπόν μετά τον 1ο και 2ο ποδηλατικό γύρο της Πάρου, τον αγώνα mountain bike στα αρχαία λατομεία και την ξενάγηση στο χώρο, τη συνδρομή μας στον αγώνα mountain επίσης  των Λευκών καθώς και την ποδηλατική βόλτα από Νάουσα -Μάρπησσα με την επίσκεψη στα μουσεία Κάπαρη και Περαντινού φθάσαμε αισίως στο 2013 με το ποδηλατικό κίνημα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και μ' ένα Ποδηλατικό Σύλλογο πάρα πολύ δραστήριο και συνοδοιπόρο για να φτάσουμε στις φετινές διοργανώσεις  του mountain το Φλεβάρη στον Κώστο σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ Κώστου και στο circui της Αλυκής τον Απρίλη  με τη βοήθεια του τοπικού συμβουλίου,  του πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς-Αλυκής, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Αγκαιριάς και φυσικά του Π.Ο.Π. Εκδηλώσεις ξεχωριστές με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαιτερότητα που έδωσαν το δικό τους χρώμα και τη ζωντάνια σ' αυτά τα χωριά. 

Παράλληλα δε με τις πιο πάνω εκδηλώσεις είχαμε και το πρωτάθλημα ακαδημιών ποδοσφαίρου των συλλόγων της Πάρου με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του Α.Ο Πάρου, Νηρέα, Μαρπησσαϊκού, Αστέρα Μαρμάρων, Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς-Αλυκής και της σχολής Πάνθεον. Ένα τουρνουά στα πλαίσια του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», πού έδωσε τη δυνατότητα σε 300 παιδιά (100 περισσότερα από το αντίστοιχο περυσινό), να χαρούν το ποδόσφαιρο μέσα από τη συμμετοχή την συνεργασία και την ομαδικότητα και κυρίως σε ένα απόλυτα πολιτισμένο περιβάλλον εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στους συλλόγους μας.

Η διάρκειά του ήταν 4 μήνες  και δόθηκαν 90 αγώνες σε όλα τα γήπεδα της Πάρου. Η τελετή λήξης που έγινε στη Μάρπησσα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παριανού ήρωα Νικόλα Στέλλα.»

teleti-lixis-parou-5-2013-2

Η τελευταία διοργάνωση και θα έλεγα αυτή που πραγματικά διαφήμισε το νησί σας ήταν ο 3ος ποδηλατικός γύρος της Πάρου, συγκεντρώνοντας ποδηλάτες απ’όλη την Ελλάδα αλλά και με πανελλαδική προβολή αφού μεγάλα αθηναϊκά κανάλια κάλυψαν το γεγονός. «Ο 3ος ποδηλατικός γύρος της Πάρου ήταν ένα πολύ μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός και έγινε σε συνεργασία με τον Π.Ο.Π. στην Παροικιά.

Είχαμε τη συμμετοχή 140 ποδηλατών με 100 και πλέον ποδηλάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σ' αυτό πιστεύουμε ότι συνετέλεσε το γεγονός των πολύ καλών διοργανώσεων των προηγούμενων χρόνων όπου το 2011 είχαμε τη συμμετοχή 50 ποδηλατών, ενώ το 2012 οι συμμετοχές ήταν 90.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι ο πήχης κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο  και ψηλότερα και οι απαιτήσεις για ακόμα καλλίτερη καί ασφαλέστερη οργάνωση γίνονται όλο και πιό έντονες.

Στα πλαίσια του φετινού γύρου είχαμε και την ποδηλατική βόλτα της Παροικιάς με τη συμμετοχή 50 μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου.

Τον αγώνα κάλυψε η εκπομπή «Ποδηλατοδράσεις» του Σκάι με τη χορηγία του ομίλου ΟΤΕ-COSMOTE  και τη φιλοξενία που τους παρείχαμε ως ΚΔΕΠΑΠ.

Η μεγάλη λοιπόν συμμετοχή, με την υποστήριξη, μοναδική φιλοξενία και υποδοχή που επιφύλαξαν στους ποδηλάτες σε όλα τα χωριά της Πάρου, οι 100 και πλέον εθελοντές, μαζί με την τηλεοπτική κάλυψη, νομίζω ότι είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να προβληθεί η Πάρος και οι Παριανοί με τον καλλίτερο τρόπο.»

teleti-lixis-parou-5-2013-1

Πάντα υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες, όπως και σε όλα αυτά τα γεγονότα που αναφέραμε πιο πάνω. Θα θέλατε μέσα από την στήλη των συνεντεύξεων του s/c να αναφέρεται κάτι γι’αυτούς; «Επειδή πρόκειται πραγματικά για αφανείς ήρωες φοβάμαι μήπως παραλείψω κάποιο και τον αφήσω κι εγώ άθελά μου στην αφάνεια. Γι αυτό και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Θα ξεκινήσω με τους Αθλητικούς συλλόγους με τους οποίους συνδιοργανώσαμε το τουρνουά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στους αγωνιστικούς χώρους ήταν αποτέλεσμα του επίσης πολύ καλού κλίματος που επικράτησε σε όλες τις συνεδριάσεις μας, (τουλάχιστον 15) και των άριστων σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των συλλόγων. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τα παιδιά πού απαρτίζουν τα Δ.Σ των συλλόγων, αλλά και τους προπονητές, που έχοντας αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφορές, έχουν επιδοθεί στην αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη νεολαία μας υπηρετώντας τους κυριολεκτικά με αφοσίωση.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε πολύ τυχεροί ως κοινωνία  για τους συλλόγους μας και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς, όμως και οι γονείς που έχουν παιδιά στα διάφορα τμήματα των συλλόγων, να τους εμπιστευθούν ακόμα περισσότερο πλαισιώνοντας τις όποιες δραστηριότητες τους πιο μαζικά πιο δυναμικά.

Οι ποδηλατικοί αγώνες πού έγιναν ήταν πάντα σε συνεργασία με τον Π.Ο.Π, ένα νέο  και πολύ δραστήριο σύλλογο που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη ανάπτυξη του ποδηλάτου σε όλες του τις μορφές στην Πάρο.

Για τον ποδηλατικό γύρο καθοριστική για την ομαλή και ασφαλή έκβαση του ήταν η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της A&G security service και της πανταχού παρούσας Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης -παράρτημα Κυκλάδων η οποία παραβρέθηκε και στους αγώνες του Κώστου και της Αλυκής συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ασφάλεια τους.

Επιτρέψτε μου όμως να αναφερθώ στο προσωπικό της ΚΔΕΠΑΠ και την ακούραστη και πάντα πρόθυμη πρόεδρο κα Άννα Κορτιάνου-Κάγκανη  που σ' ένα ακόμα νέο και άγνωστο γι αυτούς αντικείμενο, βοήθησαν πάρα πολύ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να  ανταποκριθούμε  όσο καλλίτερα γινόταν στις αυξημένες υποχρεώσεις που προέκυπταν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Σε όλους αυτούς λοιπόν αλλά και στον κάθε ανώνυμο εθελοντή που χωρίς την βοήθειά τους  δεν θα μπορούσε να γίνει καμία αθλητική διοργάνωση οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Προσωπικά, είναι μεγάλη χαρά και τιμή πού είμαι μέλος της Αθλητικής Επιτροπής, μαζί με τούς Φραγκίσκο Βελέντζα, Σκιαδά Λουκά, Γιάννη Κοντό και Ραγκούση Ανδρέα, προσπαθώντας από κοινού όσο καλλίτερα μπορούμε να συμβάλουμε στην πρόοδο του αθλητισμού πρός όφελος κυρίως της νεολαίας μας.»

420-3

Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί με φυσικές ομορφιές και όχι μόνο. Αμέτρητα χιλιόμετρα από μονοπάτια, φανταστικές διαδρομές στον ορεινό του όγκο, καταπληκτικές παραλίες. Σε όλα αυτά αν συνδυάσουμε και το ότι έχει εύκολη πρόσβαση από πολλά σημεία της Ελλάδας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό, με καταπληκτικές μονάδες αλλά και πολλή καλές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πολύ δραστήριους συλλόγους (από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θαλάσσια σπορ και ποδηλασίες μέχρι και σχολές πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα), θα λέγαμε ότι η Πάρος θα έπρεπε να είναι ο παράδεισος του Αθλοτουρισμού, παρόλα αυτά το κομμάτι του Αθλητικού Τουρισμού είναι θα έλεγα σε νηπιακό στάδιο μπροστά σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Εσείς σαν ΚΔΕΠΑΠ έχετε στο πρόγραμμα σας την ενίσχυση αυτού του πολύ κερδοφόρου προϊόντος για το νησί σας; «Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σας, όντως η Πάρος έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα νησιά για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Πρόσφατο παράδειγμα ο 3ος ποδηλατικός γύρος έφερε στο νησί μας πάνω από 200 επισκέπτες σε μια δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο για ένα τριήμερο.

Στο παρελθόν τα final four παίδων και νέων, η φιλοξενία των βετεράνων του Ολυμπιακού, ο υπερμαραθώνιος γύρος της Πάρου, όπως και οι αγώνες windsurfing και  kite surf ήταν αθλητικές εκδηλώσεις που διαφήμισαν το νησί μας φέρνοντας επίσης αρκετό κόσμο.

Πρέπει να εκμεταλλευθούμε με τον καλλίτερο τρόπο τον υγρό στίβο, την παραλία του Πάρκου για πανελλήνιους ή και διεθνείς  αγώνες beach soccer, volley, τα μονοπάτια σε όλη την Πάρο, τα γήπεδα ποδοσφαίρου κ.λ.π

Στις 25 Μαΐου στην Αντίπαρο διοργανώθηκε ημιμαραθώνιος δρόμος και μία περιπατητική διαδρομή φέρνοντας στο νησί 200 περίπου άτομα, με τους ξενοδόχους της Αντιπάρου να προσφέρουν ακόμα και δωρεάν φιλοξενία.

Στη γειτονική μας Νάξο διοργανώνεται σε δύο μόνο γήπεδα (ένα κανονικό και ένα 5x5) το 8ο Πανκυκλαδικό τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου το τριήμερο 22-25 Ιουνίου με 400 παιδιά και 300 περίπου συνοδούς.

όπως έγινε και με το 7ο που διοργάνωσε ο Νηρέας πέρυσι στην Πάρο αλλά σε 4 όμως γήπεδα.

Αυτά τα ανέφερα για να δείξω ότι μπορούν να γίνουν πράγματα και χωρίς εγκαταστάσεις αλλά και αξιοποιώντας τις υπάρχουσες.

Με δεδομένο λοιπόν τον ποδηλατικό γύρο της Πάρου που κάθε χρόνο πάει και καλλίτερα, όπως και της προσπάθειας που καταβάλλεται για να ξαναγίνει ο υπερμαραθώνιος γύρος της Πάρου, έχομε κάποια θετικά θα έλεγα μηνύματα, για τον αθλητικό τουρισμό στην Πάρο. 

Νομίζω ότι η συνεργασία της ΚΔΕΠΑΠ με την Τουριστική Επιτροπή, το Περιβαλλοντικό Πάρκο και τους αθλητικούς συλλόγους του νησιού μπορεί να δώσει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, σ' αυτό τον τομέα και επιβάλλεται να γίνει.

Όπως και να έχει το ζήτημα του αθλητικού τουρισμού στην Πάρο είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι.»

apostolopoulos-takis-5-2013

κ. Αποστολόπουλε σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και σας ευχόμαστε να παραμείνετε για πολύ καιρό ακόμα στην αθλητική οικογένεια της Πάρου γιατί πραγματικά είστε ένας άνθρωπος που αγαπάει με πάθος τα σπορ αλλά και τον τόπο του. Σας ευχαριστούμε πολύ. «Σας ευχαριστώ και εγώ για την φιλοξενία και σας  εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης του Κυκλαδίτικου φίλαθλου κοινού και όχι μόνο μέσω του sportcyclades»

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares