Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 20:52

“Ομάδα με σταθερότητα και υψηλούς στόχους ο Φοίνικας”

Του Δημήτρη Ζολώτα

Ο πασαδόρος είναι μία κομβική θέση σε κάθε ομάδα βόλεϊ, ένας παίκτης-κλειδί από τα χεριά του οποίου “περνά” όλο το παιχνίδι και πολλές φορές έχει το ρόλο του προπονητή μέσα στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξεκίνησε το “χτίσιμο” του νέου Φοίνικα από την συγκεκριμένη θέση, με τον Θάνο Τερζή να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής του “πειρατικού”. Ο 34χρονος διεθνής συμφώνησε με τον σύλλογό μας και αποτελεί τον πρώτο παίκτη του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Τερζής μίλησε στο foinikasclub.gr για την συμφωνία του με τον Φοίνικα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, ενώ απέφυγε τα μεγάλα λόγια και δεσμεύτηκε μόνο να βοηθήσει όσο μπορεί προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά. “Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία επαρχιακή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Volleyleague τις δύο προηγούμενες σεζόν, αλλά και στο Κύπελλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε” δήλωσε αρχικά και αναφερόμενος στην απόφασή του να επιλέξει τον Φοίνικα τόνισε:

“Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα είναι ότι έχει υψηλούς στόχους. Παράλληλα, πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά του θα παρουσιάσει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήρθα στον Φοίνικα ώστε με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares