Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 13:13

Μετά το Πάσχα στη Νάξο τα τελικά Νέων και Παίδων.

Μετά το Πάσχα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τελευταίες φάσεις των πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την ΕΠΣ Κυκλάδων, εμπεριέχοντας το σκεπτικό ότι, θα πρέπει να υπάρχει ισονομία καθώς οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, που θα συμμετάσχουν στον τελικό των Νέων μαζί με τον Νηρέα, έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις. Επίσης η Ένωση στις αποφάσεις τις έχει λάβει σοβαρά υπόψειν τις εξετάσεις των παιδιών που θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα.

Για το final four των παίδων δεν ισχύει το ίδιο, καθώς εκεί δεν έχουν κριθεί κατά 100% ποιες ομάδες θα απαρτίσουν την τετράδα του final four.

Η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο είναι ο ΠΑΣ Νάξου, ενώ πολύ κοντά στην πρόκριση είναι και ο ΑΟ Πάρου, ο οποίος στο πρώτο νίκησε 3-0 τον ΑΣ Ίου, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα γι αυτόν στον επαναληπτικό της Κυριακής.

Από τον 1 & 2 όμιλο το τοπίο είναι πιο ομιχλώδες, καθώς μετά τις νίκες επί του ΑΟ Μυκόνου, εκτός των φαβορί Σύρος 2002 και Νέων Ολυμπιακού Σύρου, προστέθηκε και ο Αστέρας Κορθίου.

Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, πληθαίνουν τα παράπονα που αναφέρουν ότι στους αγώνες μεταξύ του Αστέρα Κορθίου και του ΑΟ Μυκόνου ορίστηκε Διαιτητής της Ένωσης, ο οποίος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην τηρηθούν τα όσα νόμιμα εμπίπτουν από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ημερομηνίες

Μάλιστα η Ένωση ανεπίσημα ως τώρα έχει θέσει ως πιθανές ημερομηνίες των τελικό, για τους Νέους την 12η Μαΐου και για τον final four των παίδων το Σαββατοκύριακο 18 και 19 του ίδιου μήνα.

Όλοι οι αγώνες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Νάξου. Στα παραπάνω μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares