Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 20:07

Ρίχνει αυλαία… αποθεώστε τον!

Η αυλαία πέφτει αύριο για τους εντός έδρας αγώνες του Πανναξιακού, ο οποίος αύριο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς αντιμετωπίζει το ΔΑΚ Νάξου τον Περαμαϊκό του Βασίλη Στασινόπουλου.

Ματς δίχως αύριο λοιπόν το αυριανό για τον Πανναξιακό, που θέλει οπωσδήποτε νίκη που σε συνδυασμό με στραβοπάτημα του Ιωνικού με αντίπαλο την Βάρη, θα τον φέρει σε θέση οδηγού του 9ου ομίλου.

Στατιστικά

Προβλέψεις, συστήματα και στατιστικές για τέτοιου είδους ματς σίγουρα «πάνε περίπατο» αλλά τι να κάνουμε; πρέπει να αναφέρονται. Έτσι ο Πανναξιακός είναι η ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου μετρά μια ήττα σε 10 αγώνες (7-2-1), ενώ δέχεται γκολ (0,6 ανά αγώνα) με το «σταγονόμετρο», καθώς διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 13 γκολ παθητικό.NAXOS Katsonis 200x100

Ο Περαμαϊκός που ακολουθεί μόλις με ένα βαθμό (38) πίσω από τον Πανναξιακό, δείχνει ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, καθώς σε δέκα αγώνες έχει 4νικ., 1ισ. και 5 ήττες, άρα οι Πειραιώτες όσο εύκολα κερδίζουν, τόσο εύκολα χάνουν. Τα 10-14 τέρματα φανερώνουν ότι ο Περαμαϊκός σκοράρει σχετικά εύκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά εξίσου εύκολα δέχεται και γκολ.

Ο κόσμος κοντά

Το απουσιολόγιο του Γιώργου Βλαστού είναι κενό, με τον Σταυρόπουλο πάντως να είναι αμφίβολος για την βασική εντεκάδα, καθώς μέχρι σήμερα ταλαιπωρούταν από ίωση.

Το ματς ενδείκνυται για την αυξημένη παρουσία του κόσμου στο αύριο στο γήπεδο της Νάξου, όπου ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο οι παίχτες του Πανναξιακού θα πρέπει να αποθεωθούν για την ιστορική άνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Βλαστός και ο Γεν. αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Αγγελής έστειλαν κάλεσμα στον κόσμο, μέσω του sportcyclades.gr και της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ", διαμηνύοντας πόσο σημαντική θα είναι η στήριξη το κόσμου για ακόμα ένα παιχνίδι.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, αύριο Σαββάτο στις 18:30. Διαιτητές θα είναι οι: Ντάουλας, Γούναρης-Τσολακίδης (Αθηνών).

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares