Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 23:01

Βλαστός: Να γεμίσει το ΔΑΚ με Περαμαϊκό.

Αποτελεί τον "ακρογωνιαίο" λίθο της φετινής επιτυχημένης πορείας του Πανναξιακού… ο λόγος για τον τεχνικό του Πανναξιακού Γιώργο Βλαστό, που μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα της Νάξου έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα και νοοτροπία ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίες στους Ναξιώτες.

Ο έμπειρος τεχνικός του Πανναξιακού όμως εκτός από τις καρδίες των παιχτών του, έχει κερδίσει και την αγάπη του κόσμου του Πανναξιακού, καθώς η παρουσία του στο νησί έχει ταυτιστεί με μεγάλες επιτυχίες για τη Ναξιώτικη ομάδα.NAXOS Katsonis 200x100

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο Κρητικός τεχνικός εξήρε την παρουσία του κόσμου και την στήριξη που έχει δώσει μέχρι τώρα στην ομάδα, πράγμα βέβαια που έχει τονίσει αρκετές φορές σε δηλώσεις του.

Μάλιστα ο Γιώργος Βλαστός γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και πόσο ώθηση δίνει στις προσπάθειες των παιχτών του. Έτσι στο τέλος των δηλώσεων του είπε:

« Ο κόσμος της ομάδας, έχει σταθεί στο πλάι μας και δίνει τη δική του μάχη σε κάθε παιχνίδι μας. Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Περαμαϊκό είναι ίσως ο πιο σημαντικός της χρονιάς. Θέλω για πρώτη φορά να καλέσω προσωπικά τον κόσμο να σταθεί κοντά μας για ακόμα μία φορά και να γεμίσει το γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:30 στο ΔΑΚ Νάξου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares