Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 13:16

Φάσεις απο τη Μήλο...

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

διαβάστε το ρεπορταζ του αγώνα εδώ.

Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Θέμης Αϊβαλιώτης (τερματοφύλακας Παμμηλιακού): «Μπήκαμε νευρικά στον αγώνα, αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Μετά το ημίωρο όμως και το γκολ δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο. Αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι και τυχεροί με τα 3 δοκάρια που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Χρειαζόμαστε ένα ακόμα βαθμό για να πετύχουμε και μαθηματικά το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουμε.»

Ηλίας Κυρίτσης: (αμυντικός Παμμηλιακού) «Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε μεγαλύτερο σε εύρος νίκη αλλά ακόμα κι έτσι πήραμε τους 3 βαθμούς που μας κρατάνε στην κορυφή. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι τον κόσμο που παρότι ήταν καθημερινή το παιχνίδι βρέθηκε στο γήπεδο και τον περιμένουμε και στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι μας για να πανηγυρίσουμε την είσοδό μας στα μπαράζ.» 

Άρης Λάππη (προπονητής ΑΟ Πάρου): «Λόγω των απουσιών μας σήμερα αλλά και το εργάσιμο της ημέρας αναγκάστηκε να ταξιδέψουμε στη Μήλο με μόλις 12 παίχτες αποστολή. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα στον πρωτοπόρο Παμμηλιακό και αν ο Διακάκος ήταν πιο εύστοχος στην ευκαρία που δημιουργήσαμε θα είχαμε άλλη ροή στον αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την παρουσία τους αλλά και στην ομάδα του Παμμηλιακού για την μέχρι τώρα πορεία της.»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares