Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 19:31

Ίος-Θύελλα 0-4. Χατ-τρικ και 1ος σκορερ ο Φύτρος

Μια ηλιόλουστη ημέρα ιδανική για ποδοσφαιρικό αγώνα είχαμε στην Ίο χωρίς αυτό όμως να είναι αρκετό για να έχουμε και στην πραγματικότητα έναν καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έλειψαν κάποια νεύρα σε μερικά σημεία του παιχνιδιού και τελικά από κάποιο σημείο και μετά το μόνο ενδιαφέρων που είχε ήταν αν τελικά ο παίκτης της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΥΤΡΟΣ Μ θα κατάφερνε να βγει πρώτος σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα έγινε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς όπου η ομάδα της ΙΟΥ κλήρωνε ένα IPHONE 5 προκειμένου να βγουν τα έξοδα για να πληρωθεί η διαιτησία. Στον αγωνιστικό τομέα τώρα η ομάδα της ΙΟΥ προσπάθησε για κάτι θετικό αλλά έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες στο 16’ καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ. Η ΘΥΕΛΛΑ έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος και ευτύχισε να πετυχη ένα γρήγορο γκολ μαζί με την αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε το ρυθμό και έβαλε σαν στόχο το να τροφοδοτεί συνεχώς τον ΦΥΤΡΟ Μ. για να πετυχει το «Τερπνόν μετά του ωφελίμου» αποτέλεσμα και πρώτο σκόρερ κάτι που κατάφερε τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ios-8yella-10-3-2013-2    

Στο 9’ είχαμε την πρώτη ευκαιρία από την μεριά της ΘΥΕΛΛΑΣ. Ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. έβγαλε μια μπαλιά στον κενό χώρο αλλά ο ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον ΔΕΝΑΞΑ Σ. και έδιωξε την μπάλα. Στο 12’ ένα σουτ από των ΦΥΤΡΟ Μ άουτ. Στο 14 είχαμε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε έντονα η ομάδα της ΙΟΥ. Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. έξω από την περιοχή της ΘΥΕΛΛΑΣ βρέθηκε στο έδαφος ο διαιτητής έδηξε παίζετε η μπάλα πήγε δίπλα στον ΚΩΝΣΤΑ Χ. ο οποίος προσπαθώντας να περάσει έναν αντίπαλο έπεσε κάτω ο διαιτητής και πάλι είπε παίζετε και στην απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. βρέθηκε απέναντι από τον ΒΟΛΙΚΑΚΗ Κ. και με ξερό σουτ έκανε το 0-1. Κατά τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΙΟΥ ο ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. δέχτηκε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10. Στο 20’ ένα φάουλ που εκτέλεσε ο ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν. πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 25’ ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. βρέθηκε απέναντι από των ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ Κ. στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 29’ ο ΦΥΤΡΟΣ βγαίνει και πάλι μόνος του απέναντι από των ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ αλλά στην προσπάθεια να πλασάρει από πάνω του στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 35’απευθειας εκτέλεση φάουλ από των ΚΩΝΣΤΑ Χ. απέκρουσε ο ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ Ε. σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ ξεκίνησε με μια πολλή καλή ευκαιρία. Στο 50’ ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. βρέθηκε αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι και λίγο δεξιά, έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ. πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνιά έδιωξε σε κόρνερ. Στο 56’ μια βαθειά μπαλιά από των ΔΑΜΒΑΚΑΡΗ  Ν. στην περιοχή της ΘΥΕΛΛΑΣ, ο ΠΑΠΑ Γ. έδιωξε άτσαλα με την μπάλα να περνά ξηστά από το δεξί δοκάρι του ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ Ε. σε κόρνερ. Στο 59’ ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό γάμμα του ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ Κ. και να κάνει το 0-2. Στο 63'' σε ένα κόρνερ για την Ίο η μπάλα μετά από πολλές κόντρες περνά δίπλα από το δοκάρι του ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ και πάλι κόρνερ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στο 67’ σε μια συρτή σέντρα από αριστερά μέσα στην καρδιά της άμυνας της ΙΟΥ, ο ΧΑΡΟΣ Π. στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τέρματος του κάνοντας το 0-3. Στο 73’ ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της περιοχής και ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ. πετάγεται στην αριστερή του γωνιά διώχνοντας σε  κόρνερ. Στο 77’ φάση διάρκεια στην περιοχή της ΙΟΥ. Ύστερα από αλλεπάλληλες κόντρες η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα την τελευταία στιγμή ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 83’ ο ΔΑΜΙΓΟΣ Ν. σουτάρει με δύναμη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 87"" σουτ από των ΦΥΤΡΟ Μ. έξω από την περιοχή μπλοκάρει ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ. Στις καθυστερήσεις ο ΦΥΤΡΟΣ Μ. ύστερα από βαθιά μπαλιά βρίσκετε μόνος του στο σημείο του πέναλτι. Στο δυνατό σουτ που κάνει ο ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνιά και αποκρούει αλλά στην επαναφορά και σε κενό τέρμα κάνει το 0-4. Ένα γκολ το οποίο των χρήζει και πρώτο σκόρερ στην κατηγορία.

 

Α.Σ. ΙΟΥ: (ΣΤΡΑΤΗΣ Κ.) ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. (ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ.), ΜΕΡΣΙΝΗΣ Γ., ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Θ., ΧΑΡΟΣ Π., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε., ΧΑΡΟΣ Ι., ΚΑΛΑΘΑΣ Κ. (ΣΤΡΑΤΗΣ Π.), ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΗΣ Γ., OKETSOKOY, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι.

ΘΥΕΛΛΑ: (ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ Α.) ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ Ε., CAYSHLLARI E., ΛΥΓΝΟΣ Χ. (ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Ι.), QHSIAKOS K., ΠΑΠΑ Γ., ΓΑΛΕΟΣ Κ., ΦΥΤΡΟΣ Μ., ΔΕΝΑΞΑΣ Σ. (ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Χ.), ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Κ., ΔΑΜΙΓΟΣ Δ., ΑΡΓΥΡΟΣ Γ., (ΡΕΝΙΕΡΗΣ Μ.) ΔΑΜΙΓΟΣ Ν., ΑΡΓΥΡΟΣ Η.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΑΙΛΑΣ Ι., VAN AAKEN Φ., ΖΩΡΖΟΣ Ε.

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares