Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 02:30

«Γκρέμισε» την Τριγλία η Άνω Μερά

Το είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι, όποιος υποτιμήσει την Άνω Μερά θα βρεθεί προ εκπλήξεων… Έτσι και έγινε χθες, όπου η "Ψυχωμένη" ομάδα του Νίκου Τζιώβα υποχρέωσε σε ήττα 2-0 την Τριγλία μέσα στη Μύκονο, βάζοντας τους "Ραφηνιώτες" σε μεγάλες βαθμολογικές «φασαρίες».

Η ομάδα της Άνω Μεράς παρ΄ όλα τα προβλήματα, έδειξε για ακόμα μια φορά πως πρέπει να αντιμετωπίζετε το ποδόσφαιρό, όταν αυτό μάλιστα εκτιμάτε από κάποιους λανθασμένα.

Οι παίχτες της Μυκωνιάτικης ομάδας μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, το πίστεψαν και πίεσαν τον αντίπαλο, ωστόσο οι "Ανωμερίτες" βρήκαν δίχτυα στην επανάληψη, όπου και καθάρισαν το ματς με δύο τέρματα των, Πετράι (64΄) και του Περιάλη (82΄).

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν και είχαν 1-2 καλές στιγμές, όμως η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε να ελπίζουν.  
Τα γκολ.
Στο 64' ο Πετράι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, όταν εκμεταλλεύτηκε άψογα ασίστ του Κουκά Ζ. και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Και φτάνουμε στο 82', όπου ο Περιάλης με ένα ασύλληπτο σουτ, στέλνει την μπάλα στη συμβολή των δοκών και στα δίχτυα της Τριγλίας, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Δηλώσεις

Ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Ασημομύτης μίλησε στο sportcyclades.gr σχετικά με το παιχνίδι, λέγοντας:

«Μετά από όλες αυτές τις αντίξοες και δύσκολες μέρες που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε, δείξαμε χαρακτήρα, καθώς και ότι σαν ομάδα αξίζουμε κάτι παραπάνω. Αυτή τη νίκη βάση της εικόνας που δείξαμε την δικαιούμασταν σήμερα και ανήκει σε εμάς, τον προπονητή μας και στα λιγοστά άτομα που είναι κοντά μας. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να κερδίσουμε εμπειρίες και βαθμούς. Κρίμα που μερικοί δεν άφησαν να δείξει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Όσο αφορά τη συνέχεια, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δεν θα είμαστε για κανέναν εύκολη λεία».

Α.Σ. Άνω Μεράς (Τζιώβας): Αγγελίδης, Κεραμιδάς, Δήμας, Ασημομύτης Α., Θεοχάρης, Κουκάς Μ., Πετράι (92' Γαλούνης), Χατζηπαναγιώτης, Τουρέ (90' Κουτσούκος),
Περιάλης, Κουκάς Ζ. (86' Ασημομύτης Λ.)

Τριγλία Ραφήνας (Ασλάνογλου): Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Αλεβίζος, Φελεγκάκης, Κόρακας, Τσέπας, Ράμο, Τσάγκαρης, Χοτζάι (76′ Σταμπέλος), Μουλάκης, Χατζάκης.

Ανταπόκιση: Ειρήνη Παπά.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares