Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 02:05

Και τώρα Ιωνικός.

Χωρίς να βρεθεί σε μεγάλη μέρα και με σβηστές σχεδόν μηχανές ο Πανναξιακός νίκησε εύκολα σήμερα τον Διαγόρα Ρόδου στο ΔΑΚ Νάξου με 3-0.

Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού, που ίσως αψήφησαν και λίγο τον αντίπαλο, μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, μακριά από τα καλά χαρακτηριστικά που διαθέτουν σαν ομάδα, με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, όπου η απουσία του Γρηγόρη Τόσκα (λόγο ίωσης) σε αυτό το κομμάτι να γίνεται κατά διαστήματα ιδιαίτερα αισθητή.

Τελικά ο Πανναξιακός παρά τη κακή μέρα, βρήκε στήριγμα στους Τερόλλη, Τζωρμπατζάκη και Δερμιτζάκη (κορυφαίοι), με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει δύο τέρματα και να φτάνει τα 11 συνολικά, που εκτός από 1ο σκόρερ του Πανναξιακού, τον φέρνουν και 3ο σκόρερ του 9ου ομίλου.

Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας Ρόδου έδειξε ότι σίγουρα δεν του αξίζει να είναι η ουραγός ομάδα του 9ου ομίλου, καθώς παρουσίασε ένα αξιόλογο και νεανικό σύνολο, γεμάτο ελπίδα για το μέλλον. Μπορεί η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη να έπαιζε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, ωστόσο προσπάθησε να τον κοιτάξει κατάματα, λυγίζοντας μόνο απέναντι στις ατομικές ενέργειες των «πρωτοκλασάτων» του Πανναξιακού.NAXOS Katsonis 200x100

Με Δέρμι…

Όπως είπαμε ο Πανναξιακός στο συγκεκριμένο ματς δεν εντυπωσίασε, παρόλα αυτά ήταν αποτελεσματικός, αφού μετέτρεψε, σε γκολ τρεις (3) από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε πάντα σε σχέση με τα άλλα ματς στην έδρα του.

(1-0) Ουσιαστικά ο Πανναξιακός με τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί, όταν στο 19’ ο Κεμαβόρ σε θέση δημιουργού, δίνει ασίστ στον Δερμιτζάκη, ο οποίος με πλασέ περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γιακούμαρου, κάνοντας το 1-0.

(2-0) Στο 59’ πολύ καλός συνδυασμός του Αθανασίου με τον Δερμιτζάκη, με τον πρώτο να τελειώνει τη φάση με ιδανικό πλασέ και να κάνει 2-0, βγάζοντας ουσιαστικά από το άγχος την ομάδα του. Πάντως το γκολ δεν πανηγυρίστηκε από τον ίδιο, καθώς ως γνωστών έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Διαγόρα.

(3-0) Στην εκπνοή του αγώνα (92’) γίνεται η μαγική φάση που έφερε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Αριανούτσος πίσω από το κέντρο τροφοδοτεί αριστερά τον Τζωρματζάκη, με τον τελευταίο να πασάρει παράλληλα στη μεγάλη περιοχή, όπου ο επερχόμενος Δερμιτζάκης με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα τα ματς

Ο μέσος του Πανναξιακού Παντελής Αθανασίου, δήλωσε στο S.C την πίστη του ότι η ομάδα θα πιάσει την κορυφή λέγοντας:

«Εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και με νίκη σε αυτά θα κατακτάμε τρίποντα. Εμείς από τι μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε η φτάσουμε στη κορυφή, πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τον αντίπαλο που είναι η ομάδα που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά είπε:

«Δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στο πρωτάθλημα, είναι όλες αξιόλογες. Δείτε τον Διαγόρα που βρίσκετε τελευταίος στη βαθμολογία και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια χάνει δύσκολα. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για μένα προσωπικά γιατί έχω περάσει όμορφα ποδοσφαιρικά χρόνια στο Διαγόρα, λυπάμαι πολύ που η ομάδα βρίσκετε σε αυτήν τη κατάσταση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, και η διοίκηση για την προσπάθεια που κάνουν και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ο Διαγόρας να φτάσει μια μέρα και πάλι ψηλά».

Ακολουθούν και οι δηλώσεις των δύο προπονητών και του Γιώργο Πετρόπουλου.

  • Ο αγώνας ξεκίνησε, αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Στέλιου Φλεριανού, πατέρα του προέδρου του Πανναξιακού Βασίλη.
  • Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του 1ου ημιχρόνου έγινε η κλήρωση του σκούτερ με τον τυχερό λαχνό (435) να κερδίζει.
  • Όσο φτάνουμε προς τη λήξη του πρωταθλήματος ο Πανναξιακός έχει κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρωτιά. Τα επόμενα δύο με Ιωνικό (εκτός) και Αστέρα Βάρης εντός, φαντάζουν πάντως σημαδιακά.
  • Ο κόσμος αρωγός και πάλι στάθηκε κοντά στην ομάδα, αλλά γνώμη μας είναι να έρθουν περισσότεροι στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον Πανναξιακό να γίνει η δεύτερη Κυκλαδίτικη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα σε όμιλο της Δ΄Εθνικής.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Κατσάνης, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Αριανούτσος, Καρούσης (88΄ Χαμηλοθώρης), Αθανασίου (79΄ Μπανακάκης), Κεμαβόρ (75΄ Μπονιάκος), Δερμιτζάκης, Τερόλλης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακουμάρος, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Κέτσες, Πατούχος (70΄ Λάππας), Μπαούρης (90΄Κωνσταντινίδης), Μαρκεττάκης, Ιμεραλιλάι, Επιφανης, Μπαρδής (82΄ Καραγιάννης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares