Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 16:14

Νίκος Μουστάκης: Αήττητοι στα τοπικά ντέρμπι.

Ο Νίκος Μουστάκης γράφει στη στήλη του S.C ''ΑΠΟΨΕΙΣ'' πως είδε από την πλευρά του το ντέρμπι ΑΜΣ Φιλωτίου – Αστέρας Τραγαίας.


NAXOS Katsonis 200x100Ένα κακό κατά τη γνώμη μου ποιοτικά ματς πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην ομάδα μου και τον Αστέρα Tραγαίας. Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα νευρά, η ένταση, τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι πολλές αποβολές. Σε όλα αυτά βοήθησε η κατά τη γνώμη μου λάθος απόφαση του επόπτη Van Aaken σε μη καταλογισμένο οφσάιντ στον επιθετικό της Tραγαίας, όπου στη συνέχεια της ίδιας φάσης καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μου και η αποβολή συμπαίκτη μου Κατσουρού.

Από κει και περά δεν παίχτηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο και είχαμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο αστείες.

Αν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι θετικό από αυτό το ματς για μένα και την ομάδα μου, θα ήταν ότι, διατηρήσαμε το αήττητο σε όλα τα τοπικά ντέρμπι του νησιού, τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Τέλος θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα σε όλο το κόσμο του Φιλωτίου που ασχολείται και αγαπάει το σύλλογο μας, ώστε να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια μας στο δύσκολο αγώνα της Τέταρτης με αντίπαλο τον Πανναξιακό για τον ημιτελικό Κυπέλλου Κυκλάδων !!!

Το sportcyclades.gr δίνει το βήμα σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια, ώστε να πει δημόσια την άποψη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω facebook.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θέμελης: "Γλυκόπικρο Χ" »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares