Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 21:44

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Το μυαλό στο ντέρμπι

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο δεν περιελάμβανε υποχρεώσεις για τον Πανναξιακό καθώς οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή αρκετών αναμετρήσεων στον 9ο όμιλο.

Πάντως η συγκεκριμένη συγκυρία μόνο καλό έκανε στους Κυκλαδίτες καθώς αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα απουσιών. Πλέον το μυαλό όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, μετά και την αναβολή του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου με το Φιλότι, βρίσκεται στο γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής με την Άνω Μερά που θα λάβει χώρα στη Μύκονο.

Οι επιστροφές των τιμωρημένων Μπονιάκου και Αριανούτσου καθώς επίσης και των Δερμιτζάκη, Αθανασίου που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών λύνουν τα χέρια του Γιώργου Βλαστού.

Πάντως ο Κρητικός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κεμαβόρ, αφού ο 20χρονος «κυνηγός» έχει συμπληρώσει κάρτες. Στόχος του νησιώτικου σωματείου είναι το απόλυτο των νικών στο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Άνω Μερά, Αστέρα Βάρης, ΑΟ Δικαίου και Διαγόρα Ρόδου προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares