Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 22:28

Θέμελης: "Είχαμε δωδέκατο παίχτη τον Κόσμο"

THEMELHS APOKROUSH ME LAYRIO

Ο Τερματοφύλακας του Πανναξιακού Αστέριος Θέμελης, γράφει στην στήλη του Sport Cyclades "Απόψεις" για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαυρίου, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νάξο.

Καλησπέρα, δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός για την ομάδα μου. Όπως ξέρουμε στατιστικά στο ποδόσφαιρο σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις δυο νίκες κ ευτυχώς για εμάς αυτό επετεύχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία σε συνδυασμό με το μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για πρώτη φορά είχαμε την απουσία τριών βασικών παικτών όπως και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα παίζοντας με παίκτη λιγότερο σχεδόν για ένα ημίχρονο.

Και για να πάμε στα καθαρά αγωνιστικά. για δεύτερη συνεχομένη Κυριακή οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο όπως και για το κόσμο να έρθει στο γήπεδο, κάτι που έγινε και ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν στο πλευρό μας.

Και εμείς σαν ποδοσφαιριστές οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα από τη καρδιά μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως κ στο προηγούμενο ήταν όντως ο δωδέκατος Παίκτης μας. Μας βοήθησε παρά πολύ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε την ώθηση να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ξεκινώντας το παιχνίδι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς με ένα τυχερό αλλά εξίσου κ πολύ όμορφο γκολ του Τερόλλη ....

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση τα τελευταία 10-15 λεπτά που το Λαύριο είχε ισορροπήσει το παιχνίδι κ έτσι οδηγηθήκαμε στα αποδυτήρια . Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκαμε δυνατά κ ελέγχαμε το παιχνίδι έως ότου ήρθε η δίκαιη αποβολή του Μπονιάκου, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Λαυρίου και άρχισε να εντείνει τη πίεση στη περιοχή μας χωρίς όμως να μας έχει δημιουργήσει τη πολύ μεγάλη φάση.

Καταλυτικό ρόλο η παρουσία των έμπειρων παικτών που υπάρχουν στην ομάδα μας σε συνδυασμό με το δέσιμο που υπάρχει με τα υπόλοιπα πολύ ταλαντούχα παιδιά. Όπως κ τα παιδιά που καλέστηκαν για πρώτη φορά από το πάγκο να καλύψουν τα κενά των παικτών που απουσίαζαν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου η εικόνα της και αγωνιστικά ήταν πολύ καλή. Όμως προσωπικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι για τη κατάθεση ψυχής που έγινε όπως και για όλη τη συνολική εικόνα και πορεία που έχουμε μέχρι τώρα.

Επίσης στο προπονητή της ομάδας το κ. Γιώργο Βλαστό τη διοίκηση για τη προσπάθεια που κάνει και τέλος άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της Νάξου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δε περίμενα ότι ο Ιωνικός θα περνούσε νικηφόρα από την έδρα του Δικαίου με δεδομένο ότι έχω δει κ τις δυο ομάδες . Τα αλλά παιχνίδια πιστεύω ήρθαν φυσιολογικά.

Καλή επιτυχία σε όλους αθλητές κ στις ομάδες τους για το Σαββατοκύριακο που έρχεται ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη εβδομάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares