Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 18:23

Τέσσαρα στην ομιχλη για την Στενή [vid]

steni-ydrousa-20-1-2013-1

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω χαμηλής νέφωσης πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ΑΕ Στενής και του ΑΟ Υδρούσας.

Η γηπεδούχος ομάδα της Στενής ανέλαβε τα ηνία του αγώνα πιέζοντας τον αντίπαλο στο μισό του γηπέδου. Η πρώτη φάση έγινε στο 12ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Ζαλώνη Ν. ο Καρέλης Σ. έχασε την μπάλα αλλά ο Δεσύπρης Δ. δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16ο λεπτό ο Φώσκολος Ι. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ζαλώνης Ι. έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0.

steni-ydrousa-20-1-2013-5

Ο μονόλογος της Στενής συνεχίστηκε χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμη τέρμα. Η εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 40ο λεπτό όταν ο Ζαλώνης Ι. περνώντας τον Καρέλη Σ. διαμόρφωσε το 2-0 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

steni-ydrousa-20-1-2013-2

Το 2ο ημίχρονο είχε την ίδια εξέλιξη με το πρώτο, με την ομίχλη να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών. Στο 61ο λεπτό οι αμυντικοί της Υδρούσας έκαναν λάθος, ο Ζαλώνης Ι. έβγαλε το Δεσύπρη Δ. φάτσα με το τέρμα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Στο 69ο λεπτό μετά απο ολιγωρία της άμυνας της Στενής, η Υδρούσα μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Βλάμη Α. Η Στενή δεν άργησε να αντιδράσει και μετά από 2 λεπτά ο Φώσκολος Ι. με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον Καρέλη Σ. κάνοντας το 4-1. Στο 82ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε Στενής Ζαλώνης Γιώργος, δέχτηκε κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο σπρώξιμο σε αντίπαλο.

 

Η υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα είχε τυπικό χαρακτήρα και η Στενή πήρε 3 σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

 

Καλή η διαιτησία των Αρμακόλλα, Δεσύπρη, Βαρδακαστάνη

 

Α.Ε ΣΤΕΝΗΣ: Φώσκολος Ν., Φώσκολος Γ., Παλαμάρης Α. (Λειβαδάρης Ι.), Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Μ., Ζαλώνης Γ., Φώσκολος Ι. (Μυκονιάτης Ε.), Ζαλώνης Ν. (Σουράνης Κ.), Τζές Γ., Ζαλώνης Ι., Δεσύπρης Δ.

Α.Ο ΥΔΡΟΥΣΑ: Καρέλης Σ., Βόλικας Π. (Μανδρακάς Ι.), Λάβδας Ν., Τσαγκαλίδης Γ., Παπαχρήστος Κ. (Μουστάκας Ν.), Μάναλης Ν. (Αποστόλης Ν.), ΗΕΝΑ T., QOSE P., Βλάμης Α., Μουστάκας Ι., Θωμάς Σ.

Για το sportcyclades

Ζαλώνης Γιάννης-Χαρικιόπουλος Γιάννης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares