Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 14:16

Με τον αέρα του Κυπέλλου.

VASALAKIS-FASH-ME-TRAGAIA

Με ανεβασμένη την ψυχολογία υποδέχεται αύριο ο ΑΜΣ Φιλωτίου τον Καρτεράδο.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO
NAXOS CAPOUTSINOS CAFE
NAXOS SOULATSO MIKRO

Οι Φιλωτίτες μετά την πρόκριση του Κυπέλλου απέναντι στην Θύελλα, θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες, με τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον ουραγό Καρτεράδο να φαντάζει μονόδρομος. Μάλιστα στην ομάδα της Νάξου επικρατεί πολύ καλό κλίμα, καθώς κάποια πράγματα δείχνουν να έχουν μπει σε σωστό δρόμο και τα αποτελέσματα δικαιώνουν κάποιες επιλογές που είχαν γίνει.

Από την άλλη πλευρά στην ομάδα του Καρτεράδου κάτι φαίνεται να κινητέ στα μεταγραφικά, καθώς ο Αντώνης Δεδρινός έχει ενισχύσει την ομάδα με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείετε να ντεμπουτάρουν αύριο. Οι Σαντορινιοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν στο αυριανό παιχνίδι και θα επιδιώξουν μια καλή παρουσία και γιατί όχι και ένα καλό αποτέλεσμα.

Προϊστορία

Σαφέστατα η προϊστορία είναι υπέρ του Φιλωτίου, καθώς οι Ναξιώτες στον 1ο γύρω νίκησαν (0-7) μέσα στην Σαντορίνη. Την σεζόν 2010-2011, όπου οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πάλι στα πλαίσια της Β΄Κυκλάδων η ομάδα του Φιλωτίου ήταν αυτή που πανηγύρισε και πάλι δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς είχε επιβληθεί με 3-0 εντός έδρας και 1-6 εκτός.

Απουσίες

Αρκετοί οι αμφίβολοι και πάλι για την ομάδα του Φιλωτίου, με τους Κοττάκη, Μανωλά και Μουστάκη Α. να θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Προμπονάς. Στο βασικό σχήμα των "Κυανέρυθρων" αναμένεται να επιστρέψει ο Νίκος Στρατούρης.

Από την άλλη ο Αντώνης Γαλανός δεν θα έχει την διάθεση του τους Γεωργιάδη Χ., Λιγνό, Φωτεινό και Αρβανίτη. Πάντως από την διοίκηση των "Κόκκινων" καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες ώστε να ετοιμαστούν σήμερα τα δελτία των Ρενιέρη, Βενετσάνου, Πρέκα και Ντάνεφ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχουν στο αυριανό ματς.

Ο αγώνας που θα διευθύνουν οι: Ρουσσος Γ., Μενδρινος Λ., Van Aaken Φ., θα ξεκινήσει αύριο στις 10:30 στο γήπεδο του Αγερσανίου Νάξου.

NAXOS PROTON044 NAXOS Katsonis 200x100

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares