Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 11:39

Σε άλλο επίπεδο!

3o DRIFT STI NAXO 1

Μόνο με αυτό τον τίτλο μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση που η ΛΕΣΧΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑΞΟΥ (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) έβαλε τον πήχη την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου, κλείνοντας ουσιαστικά και το αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2012.

NAXOS Katsonis 200x100Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής ως και τις 02:30 το μεσημέρι, η πίστα GoKart στο Γαλανάδο της Νάξου πλημμύρισε από κόσμο που σύρρεε να θαυμάσει τις δεκαοκτώ συνολικά συμμετοχές από Νάξο και Πάρο για τον τρίτο αγώνα δεξιοτεχνίας καθώς και τον πολυσυζητημένο οδηγό αγώνων drift k. Αντρέα Μιχάλη
'Ενταση και αδρεναλίνη στο κόκκινο! πλούσια burn out, ατελείωτοι λυσσαλέοι κόφτες και αγριεμένους κινητήρες συνέθεσαν ένα καθηλωτικό σκηνικό με άφθονο θέαμα που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άντρες ενώ οι οδηγοί της ΛΕΣΧΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑΞΟΥ (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) και της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥ (Α.Λ.Α.Π.) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προκαλώντας αμείωτα την προσήλωση του κόσμου για περισσότερες από 6 ώρες!

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ!
Είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει τον επίτιμο καλεσμένο μας κ. Αντρέα Μιχάλη που μαζί με το εντυπωσιακό του Mazda rx7 έκανε τους πάντες να παραμιλάνε και να ενώνουν σκέψεις και εντυπώσεις σε ένα βροντερό χειροκρότημα προκαλώντας και εμψυχώνοντας τον Αντρέα για ακόμη περισσότερο θέαμα σε κάθε του πέρασμα!

Ένα ακόμη Bonus στην ήδη άρτια διοργάνωση ήταν το drift lessons που παρέδωσε ο Αντρέας Μιχάλης (μετά τον αγώνα δεξιοτεχνίας) στην τελευταία μια ώρα της διοργάνωσης όπου σε συνεργασία με κάποιους εκ των αγωνιζόμενων χάρισαν στο κοινό άλλο ένα εκπληκτικό show ενώ παράλληλα δίδαξαν τα βασικά για την τέχνη του drift, αποκαλύπτοντας μυστικά και βοηθώντας ιδιαίτερα τους αγωνιζόμενους  να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εξελίξου την οδηγική συμπεριφορά των οχημάτων τους ανεβάζοντας άλλο ένα επίπεδο την διοργάνωση.

(και για να μην μπερδεύεστε όπως αρχικά κι εγώ φίλοι αναγνώστες, το Μιχάλης είναι το επώνυμο και όσο για την αγωνιστική του πορεία μπορείτε να επισκέπτεστε το site Racemania του κ. Ρούσσου Μανώλη)

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε και τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της διοργανώσεις στον οποίο επισημάνθηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα ότι για να χαιρόμαστε όλοι τα οχήματα μας και να βελτιωνόμαστε σαν οδηγοί χωρίς προβλήματα με τον νόμο και πάνω από όλα με ασφάλεια, είναι προτιμότερο να ακολουθούμε τις διοργανώσεις των λεσχών αυτοκινήτου, σε ασφαλής, επιτηρούμενους και προσεγμένους χώρους. Με λίγα λόγια οι λέσχες αυτοκινήτου ως βασικότερο σκοπό έχουν εκτός από την διασκέδαση των μελών και των θεατών, την συσσώρευση όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε πίστες, σε πια προσπάθεια μειώσεις των ατυχημάτων στους δρόμους και εξάλειψης της παρεξηγημένης φήμης που έχουν όσοι ασχολούνται με αυτόν

Αποτελέσματα 3ου αγώνα δεξιοτεχνίας Λε.Μ.Α.Ν.:

Κατηγορία Ά:


Πρώτη θέση:                        Κριτικός Νίκος TOYOTA STARLET

Δεύτερη θέση:                     Βαθρακοκοιλησ Κωνσταντίνος PEUGEOT RALLYE

Τρίτη θέση:                         Μαυρούλης Νίκος TOYOTA STARLET

Κατηγορία ΄Β:


Πρώτη θέση:                       Κοσμάς Ελευθέριος BMW M3

Δεύτερη θέση:                    Τσουνάκης Γιώργος BMW M5

Τρίτη θέση:                        Θεωνάς Νίκος VOLKSWAGEN GOLF GTI


Ευχαριστήρια:

Η ΛΕ.Μ.Α.Ν ευχαριστεί ιδιαίτερα για την βοήθεια που προσέφεραν τους ακόλουθους:

  • Πρώτα από όλους τον κ. Μιχάλη Αντρέα για την εκπληκτική του παρουσία στην διοργάνωση, την ανιδιοτελή βοήθεια που έδωσε σε όλους τους οδηγούς με σκοπό την βελτίωση τους και για τις αξέχαστες ώρες συγκίνησης που προσέφερε σε όσους βρέθηκαν κοντά μας το πρωί της κυριακής.
  • Ακολούθως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ρούσσο Μανώλη ιδιοκτήτη του site του "RACEMANIA" και νεοεκλεχθέντα πρόεδρο της αγωνιστικής λέσχης αυτοκινήτου Πάρου για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση του αγώνα
  • Την Δρακοπούλου Ειρήνη για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
  • Το Αρτοποιείο του κ. Πολυκρέτη και τον κ. Βερίκοκο για την κατασκευή των κερκίδων.
  • Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αστυνομικό τμήμα, το πυροσβεστικό σώμα, την διαγνωστική Νάξου και το νοσοκομείο Νάξου τα οποία με την παρουσία τους εξασφάλισαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα
  • Τον δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων για την βοήθεια στον καθαρισμό της ασφάλτου της πίστας και την παραχώρηση των κώνων.
  • Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας  AYTO MARIOS, KERAMIOTHS PERFORMANS MODIFICATION, ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ PVC CENTER NAXOS και το συμβουλευτικό γραφείο επιχειρήσεων "ΠΡΑΞΕΙΣ", για την σημαντική οικονομική ενίσχυση που μας προσφέρουν παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε...
  • Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά από την Πάρο και ειδικότερα την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥ (ΑΛΑΠ) για την πραγματικά πολύτιμη βοήθεια που μας έχει προσφέρει από τα πρώτα βήματα κατά την ίδρυση της δικής μας λέσχης μέχρι και σήμερα.
  • Και τέλος η λέσχη μηχανοκίνητου αθλητισμού Νάξου θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ΕΣΑΣ που με την παρουσία σας στηρίζεται την προσπάθεια μας να αναδειχτεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και στο δικό μας νησί.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες.

Πηγή: http://lemanaxou.blogspot.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 3ος αγώνας δεξιοτεχνίας στη Νάξο [video-photos]. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares