Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 22:34

Έδειξε τη κλάση του ο Α.Ο Μυκόνου

steni-mykonos-1-12-2012-2

Στο γήπεδο της Α.Ε Στενής διεξήχθη το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ της Α.Ε Στενής και του Α.Ο Μυκόνου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες μετά τη μεγάλη νίκη της Στενής επί του Α.Ο Σύρου με 3-1 που έβαλε φωτιά στην κορυφή.  Το παιχνίδι ήταν κυρίως κέντρου, αλλά δεν έλειπαν οι φάσεις και από τις δύο πλευρές.

steni-mykonos-1-12-2012-1

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού…

Μόλις στο 10ο λεπτό η Μύκονος προηγήθηκε μετά από σουτ Αργυρίου έξω από την περιοχή, χτυπώντας στο κάθετο δοκάρι και καταλήγοντας στα δίχτυα του Φώσκολου.

Η Στενή απάντησε αμέσως ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Δελλατόλα μετά από κόρνερ.

Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν συναρπαστική καθώς η μία φάση διαδέχονταν την άλλη και από τις δύο πλευρές. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε ισόπαλο αλλά ένα λάθος στην άμυνα της Στενής ήταν αρκετό για να προηγηθεί η Μύκονος με σουτ του Τσάλμα μέσα από την μικρή περιοχή.

steni-mykonos-1-12-2012-0

Το 2ο ημίχρονο…

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τις φάσεις να είναι αρκετές και από τις δύο ομάδες. Η Στενή πίεσε για την ισοφάριση ενώ ο Α.Ο Μυκόνου είχε πολύ καλές στιγμές αλλά ανεκμετάλλευτες. Ο Ζαλώνης Γ. κόπηκε την τελευταία στιγμή σε τετ-α-τετ στο 74ο λεπτό, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει στα ίσα. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 81ο λεπτό όταν η Μύκονος έκανε το 1-3 πάλι με σκορερ τον Τσάλμα, με ψύχραιμο πλασέ σε τετ-α-τετ. Το παιχνίδι τελείωσε με τους 150 περίπου φιλάθλους να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν.

steni-mykonos-1-12-2012-3
Καλή η διαιτησία των Μενδρινού, Βαρδακαστάνη, Κοντιζά.

Α.Ε. Στενής: (Τσοπλακης) Φωσκολος, Ζαλωνης Μ., Ζαλωνης, Φωσκολος, Λειβαδαρης, Ζαλωνης Γ., Φωσκολος Ι., Φωσκολος Στ., Απεργης, Ζαλωνης Ι., Φονσος, Δεσυπρης.

Α.Ο. Μυκόνου: (Παχατουρίδης), Eyong, Καραντζάς, Θεωδόρου, Μπαλής, Νάζος, Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Βαλαμούτης (70’ Κεκελης), Τσαλμάς, Πανέτας (87’ Γάτσος), Τζέλλος (85’ Κουτσός)

steni-mykonos-1-12-2012-4
Επιμέλεια: Ζαλώνης Γιάννης - Χαρικιόπουλος Γιάννης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares