Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 16:28

Μάλλον αύριο η ένσταση του ΑΟ Σύρου.

steni-ao syrou-25-11-2012-0

Στα χαρτιά θα κριθεί όπως όλα δείχνουν το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕ Στενής – ΑΟ Σύρου (3-1), αφού η διοίκηση του ΑΟ Σύρου φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει αύριο ένσταση για το κύρος του αγώνα, η οποία θα βασίζετε σε αντικανονική συμμετοχή παίχτη.

Τι έγινε;

Μετά την λήξη του αγώνα οι διοικούντες του ΑΟ Σύρου διαπίστωσαν από το φύλλο αγώνα ότι, η Στενή είχε αντικαταστήσει στο 95ο λεπτό του αγώνα το νούμερο 8 (Φώσκολο) με το νούμερο 17 (Παλαμάρη), παραβαίνοντας τον κανονισμό της προκήρυξης που αναφέρει ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στην βασική εντεκάδα θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον δύο (2) παίχτες γεννηθέντες μετά το 1993.

Τι υποστηρίζει η Στενή.

Η Στενή Τήνου δια του Γεν Γραμματέα της ομάδας κυρίου Χαρικιόπουλου δήλωσε στο sportcyclades.gr ότι το Φύλλο αγώνος έχει συμπληρωθεί λάθος, καθώς το νούμερο 8 που αντικαταστάθηκε το φορούσε ο  Δελατόλας ο οποίος αντικαταστάθηκε ορθά από τον Παλαμάρη, χωρίς να υπάρχει παράβαση του κανονισμού. Τα παραπάνω όπως μας είπε το στέλεχος της διοίκησης των Τηνιακών μπορεί εύκολα να αποδειχτούν και από φωτογραφικό υλικό που θα κατατεθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ.

Η συνέχεια στην Π.Ε.

Σε αυτή την περίπτωση η Π.Ε της ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένεται να εξετάσει την ένσταση την Τετάρτη (εφόσον κατατεθεί) και να ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία , που όπως υποστηρίζει διαθέτει η Α.Ε Στενής. Παρόμοια περίπτωση έχει εκδικαστεί και το 2009, όταν στο παιχνίδι ΑΟ Τήνου – ΑΟ Πάγου (1-2) είχε γίνει ένσταση από τους γηπεδούχους για τον ίδιο λόγο, με τον Πάγο στη συνέχεια να κερδίζει την ένσταση, καθώς είχε στην διάθεση του φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα, τα οποία τον δικαίωσαν.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση αυτή έχει ήδη πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις και όλοι πλέον περιμένουν να δουν την κατάληξη της. Τελεσίδικες αποφάσεις πάντως θα έχουμε το λιγότερο σε 15 μέρες.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares