Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 23:15

Το "8ο Πανκυκλαδικό τουρνουα ακαδημιών ποδοσφαίρου"στη Νάξο.

7o pankykladiko paros kerkides

Ευχάριστο σε όλους μας ήταν το άκουσμα της ανάληψης του "8ου Πανκυκλαδικού τουρνουά ποδοσφαίρου" από την ακαδημία "ΠΑΣ Νάξου" του Πέτρου Μαράκη.

NAXOS Katsonis 200x100

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η ακαδημία της Νάξου, με την στήριξη του ΝΟΠΠΑΠΠΑ (συνδιοργανωτής), πρόκειται να φιλοξενήσουν το επί σειρά ετών επιτυχημένο τουρνουά, που μέχρι τώρα γινόταν στα νησιά της Σύρου και της Πάρου και έχει φέρει την καινοτομία τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά την εξέλιξη των ακαδημιών του Νομού μας.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το Πανκυκλαδικό ως θεσμός ξεκίνησε το 2006 με εμπνευστή και διοργανωτή τον κ. Κάμπαξη (Α.Π. Σύρος 2002) και με την πάροδο των χρόνων ο κ. Κάμπαξης βρήκε άξιους συνεχιστές και συμπαραστάτες με αποτέλεσμα η διοργάνωση να εξελίσσεται διαρκώς. Σε αυτό συνετέλεσε η συνεργασία και η ενεργή συμμετοχή κάποιων ανθρώπων όπως: ο Πέτρος Μαράκης (ΠΑΣ Νάξου), ο Κώστας Τσαντάνης (Α.Ο. Πάρου), ο Μιχάλης Παπαδάκης (Σχολή Ολυμπιακού Πάρου, Νηρέας Πάρου) και ο Γιάννης Ζαχαρίου (Σχολή Ολυμπιακού Σύρου, Νέος Α.Ο. Σύρου). Επίσης, σημαντική ήταν και η συμβολή του Άκη Ξαγοράρη (υπεύθυνου της ακαδημίας Playland Σαντορίνης). Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ''8ο Πανκυκλαδικό τουρνουά'' μετά από απόφαση του ΝΟΠΠΑΠΠΑ θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 6.000€ και οι (80) περίπου αγώνες του θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ακαδημίας του Πέτρου Μαράκη, καθώς και στο ΔΑΚ Νάξου (χωρισμένο σε δύο γήπεδα).

 

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα από τον Πανκυκλαδικό Σύνδεσμο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (έναν σύνδεσμο που είναι στα σκαριά και αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στο 2013) και θα αναφέρεται σε όλες τις λεπτομέρειες του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

 

Το sportcyclades στήριξε την περυσινή διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας και θα συνεχίσει να το κάνει και φέτος. Από εδώ θα μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν μια τόσο σημαντική διοργάνωση για τα παιδιά των Κυκλάδων.

 

Δείτε βίντεο από το 7ο Πανκυκλαδικό.



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares