Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 22:52

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ.

ANO MERA-PERAMAIKOS FASH

Μπορεί στο ποδόσφαιρο οι νίκες και οι βαθμοί να είναι αυτά που μένουν στη μνήμη όλων, όμως το περασμένο διήμερο στη Μύκονο, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ/Σ  και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Άνω Μερά μας θύμισαν οτι το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα πολιτισμός, ευγενή άμιλλα και ευκαιρία για δημιουργία φιλίας με ανθρώπους που πρωταρχικό τους μέλημα δεν είναι η ιδιοτέλεια και η δημιουργία εντυπώσεων.

Μια φιλοξενία που όμοια της δεν έχουμε ξαναζήσει εδώ και πολλά χρόνια, μια συμπεριφορά υπόδειγμα πολιτισμού από όλες τις απόψεις από την πρώτη στιγμή της άφιξης μας στο νησί μέχρι την ώρα της αναχώρησης μας για Πειραιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός και όλα τα μέλη της αποστολής του Περαμαϊκού (διοίκηση, προπονητές και αθλητές) που ταξίδεψαν στη Μύκονο αισθάνονται την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της μυκονιάτικης ομάδας κ. Κοντιζά, στους συνεργάτες του στο Δ/Σ και στους παίκτες της ομάδας του για όλα αυτά που μας πρόσφεραν και να υποσχεθούν οτι στον αγώνα του δευτερου γύρου θα κάνουν το παν να ανταποδώσουν αυτή τη φιλοξενία. Τους ευχόμαστε να μην τους αλλοιώσει η σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα αυτής της κατηγορίας...

Περαμαϊκός

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares