Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 19:28

Νικητής το Φιλώτι στο "SUPER’’ ντέρμπι της Νάξου.

FILOTI-AGERSANI 2012

Αγγλικό σκορ, φάσεις και πολλά γκολ είχαμε χθες στο ντέρμπι της Νάξου, όπου Φιλώτι και Αναγέννηση διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τελική νικήτρια την ομάδα του Φιλωτίου, η οποία πήρε το τρίποντο του ματς επικρατώντας με 4-3!

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROΟι "Κυανέρυθροι" του Γιώργου Βασαλάκη, παρουσιάστηκαν πιο πειθαρχημένοι και ειδικά στο 1ο μέρος είχαν αξιοζήλευτη ευστοχία, αφού μετέτρεψαν σε γκολ της μισές τους επιθετικές προσπάθειες. Η επανάληψη βρήκε τους παίχτες του Φιλωτίου να "Κάθονται" πάνω στο σκορ, πράγμα που λίγο έλειψε να πληρώσουν ακριβά στο τέλος. Για άλλο ένα παιχνίδι το Φιλώτι είχε άψογη πειθαρχία και πλάνο στο παιχνίδι του, πράγμα που του έδωσε ένα ακόμα τρίποντο τη φετινή σεζόν

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Φακίνος και οι παίχτες του, είχαν το πάθος για τη νίκη και παρόλο που αιφνιδιάστηκαν με την αποτελεσματικότητα του Φιλωτίου δεν το έβαλαν κάτω. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, κυρίως στην επανάληψη, όπου μετά την είσοδο του Φακίνου στο παιχνίδι πίεσαν, μείωσαν, αλλά τελικά δεν το κατάφεραν. Μάλιστα οι παίχτες της Αναγέννησης αν στεκόταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, αφού είδαν (2) φορές τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Βασιλάκη, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε για αυτούς στο 73΄.οταν ο Μαστρογιαννάκης αποβλήθηκε από τον κύριο Ρούσσο.

Τα γκολ.

1-0 Στο 6ο λεπτό ο Ευριπιώτης κερδίζει φάουλ από αριστερά όπως επιτίθεται το Φιλώτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασαλάκης, ο οποίος με τεχνικό χτύπημα έδωσε ύψος στην μπάλα, που καρφώθηκε στο αριστερόNAXOS SOULATSO MIKRO γάμα του Λαγογιάννη.

2-0 Χαρακτηριστική αδράνεια της άμυνας της Αναγέννησης στο 24΄, όπου ο Βασαλάκης σεντράρει από αριστερά, με την μπάλα να γκελάρει χωρίς να διώχνετε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα ο Βασαλάκης να ξαναμπεί στην φάση και να πλασάρει τον Λαγογιάννη, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

3-0 Ο Βασιλάκης στο 43΄κάνει το ελεύθερο με την μπάλα να σκάει μπροστά στους αμυντικούς της Αναγέννησης, όπου παρεμβαίνει ο ταχύτατος Ευριπιώτης κλέβοντας την και με 2-3 ντρίπλες κάνει άνω-κάτω την άμυνα των αντιπάλων και πλασάρει εύστοχα τον Λαγογιάννη.

3-1 Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σάντα διεισδύει από δεξιά μέσα στην περιοχή του Φιλωτίου και δίνει γκολ πάρε-βάλε στον Μαστρογιαννάκη, ο οποίος δεν δυσκολεύεται με γυριστό σουτ να μειώσει για την ομάδα του.

NAXOS XENAKHS MIKRO3-2 Και πάμε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 18΄, όπου μια συνδυασμένη προσπάθεια των παιχτών της Αναγέννησης έξω από την περιοχή του Φιλωτίου φέρνει τον Σέμε σε θέση για σουτ, με τον τελευταίο να το επιχειρεί, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Βασιλάκη.

4-2 Στο 71΄ο Ψαρράς εκτελεί φάουλ από την άμυνα της ομάδας του το οποίο φτάνει στην αντίπαλη άμυνα, όπου ο Κοττάκης βάζει όμορφα το σώμα του και κερδίζει την μπάλα, διανεύοντας αρκετά μέτρα αυτή και με ωραίο πλασέ-λόμπα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Λαγογιάννη.

4-3 Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης μπαίνει στο 87΄με πέναλτι, όταν ο Βασαλάκης ανατρέπει τον Σάντα εντός μεγάλης περιοχής και ο Φακίνος ευστοχεί από τα (11) μέτρα.

Την επόμενη αγωνιστική το Φιλώτι έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ η Αναγέννηση έχει ένα φαινομενικά πιο εύκολο ματς με αντίπαλο το Καρτεράδο στη Νάξο.NAXOS Katsonis 200x100

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Βασιλάκης, Στρατούρης (Λιόφαγος), Κρασσάς, Ψαρράς, Μουστάκης Ν., Μουστάκης Α. (Μουστάκης Δ.), Βασαλάκης, Κρητικός, Ευριπιώτης, Ντάσιος (Τσάφος Σ.), Κοττάκης.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης Α., Λααγογιάννης Ν., Ζήνδρος, Μπαλέκου, Παπανικολάου, Σέμε, Σάντα, Βαγενάς (Μπάκαλος), Μαστρογιαννάκης, Ζούλης Γ., Πιτταράς (Φακίνος).

Διαιτητές: Ρούσσος, Βακόνδιος, Βαν Αακεν.

Στατιστικά: Μουστάκης Γιώργος

 FILOTI-AGERSANIFILOTI-AGERSANI 001FILOTI-AGERSANI 002FILOTI-AGERSANI 003FILOTI-AGERSANI 004FILOTI-AGERSANI 005FILOTI-AGERSANI 006FILOTI-AGERSANI 007FILOTI-AGERSANI 008FILOTI-AGERSANI 009

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares