Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 00:15

Παμμηλιακός – Άγιαξ: "Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά".

PAMMHLIAKOS-AJAX 2012

Παιχνίδι με άσχημο θέαμα και χωρίς σημαντικές φάσεις, μπροστά στις δύο εστίες ήταν τελικά το πολυδιαφημισμένο ντέρμπι Παμμηλιακός – Άγιαξ Σύρου, που έγινε στη Μήλο.

Παμμηλιακός και Άγιαξ περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με μοναδικό σκοπό την «βαθμοθηρία» που θα τους έδινε το προνόμιο της πρωτιάς του 2ου ομίλου.

Μεγάλος νικητής τελικά με 1-0 ήταν ο Παμμηλιακός, ο οποίος από σήμερα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου.

Πρωταγωνιστές στο παιχνίδι οι 1200! Περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και η διοίκηση του Παμμηλιακού, που για ακόμα μια φορά πρωτοτύπησε με τα ''happenings'' και τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο ματς.

Μεταξύ των άλλων πριν την έναρξη του αγώνα με πλακέτα τίμησε η διοίκηση του Παμμηλιακού τον αρχηγό αποστολής του Άγιαξ Σύρου κ. Πέτρο Ραουζαίο , για την συνολική του προσφορά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αν και έχουν καταγραφεί (17) τελικές προσπάθειες, άξιες λόγου είναι από δύο για κάθε ομάδα, με τον Παμμηλιακό και τον Άγιαξ να έχουν ως κορυφαίες στιγμές από ένα δοκάρι.

Το ματς κρίθηκε με ένα πέναλτι, όταν στο 18ο λεπτό ο Τσιριγωτάκης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Ρούσσο και ο Ατανάσοφ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που λίγο έλειψε να αποκρούσει ο Συριανός.

Στο 67ο λεπτό όταν ο Ατανάσοφ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η εξέλιξη αυτή δεν άλλαξε κάτι στο ματς, καθώς η κατοχή μπάλας που είχε στη συνέχεια ο Άγιαξ δεν καρποφόρησε και κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων σταματούσε πάνω στην ισχυρή άμυνα των Μηλιών.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στήθηκε πανηγύρι στις εξέδρες του γηπέδου της Μήλου, καθώς στο νησί της Αφροδίτης όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο Παμμηλιακός είναι μια ισχυρή ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία λόγο του ονόματος και της αξίας του αντιπάλου.

Στα αρνητικά θα πρέπει να αναφερθεί ότι, υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς Παμμηλιακού γιατί στο τέλος της αναμέτρησης κρατήθηκαν περίπου (8) λεπτά καθυστερήσεις από τον κύριο Ζαράνη, ενώ το κλίμα επισκιάστηκε ακόμα περισσότερο στις δηλώσεις των προπονητών, αφού και οι δύο είχαν κάτι αρνητικό να πουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμη, Σιδέρης Α., Ατανάσοφ, Χατζίεφ, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (54’ Πουλάκης), Παπαδημητρίου Σ.(73’ Ψαθάς Ν.), Μάλλης (77’ Ψαθάς Α.).

Άγιαξ Σύρου (Πούλος): Συριανός, Ρούσσος, Συμιγδαλάς, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι, Μπαλοπίτας, Μελισσάκης (46’ Λούσας), Σαγκινέτος (90’ Νομικός), Μανουδάκης, Ξυγκάκης (63’ Καραβάς).

Αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο και το φλας του αγώνα, αύριο.

Το ντέρμπι από άλλη οπτική γωνία.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνεχίζει ο Αστέρας... Στενή τριων ταχυτήτων. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares