Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 22:14

Έκαναν σεφτέ…

karterados-ios 14 2012

Αν και προηγήθηκε δύο φορές τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Καρτεράδος, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τον ΑΣ Ίου.

Μετά την ισοπαλία αυτή οι δύο ομάδες μάζεψαν τους πρώτους βαθμούς για τη φετινή σεζόν και μαζεύουν δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27΄με τον Κατσιαδα. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να στείλει της δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον ΑΟ Καρτεραδου να προηγείται με 1-0.

Ένα τέταρτο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 60΄ο Δαμβακάρης φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) για την Ίο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει, οι σκόρερ των δύο τερμάτων σκόραραν ακόμα μία φορά, με τον Κατσιαδα να βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Καρτεράδο στο 87΄(2-1) και ένα λεπτό αργότερα τον Δαμβακάρη να σκοράρει και πάλι για την Ίο και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Την επομενη αγωνιστική ο Καρτεράδος έχει δύσκολο έργο στη Νάξο απέναντι στην Αναγέννηση του Γιώργου Φακίνου, ενώ ο ΑΣ Ίου θα φιλοξενήσει στην έδρα της τη Λάβα.

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ: ΑΡΤΕΜΗΣ, ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ (65' ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ), ΛΥΓΝΟΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ, ΔΑΝΑΣΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Σ. ΙΟΥ: ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΣ, ΒΑΛΜΑΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΧΑΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΛΑΘΑΣ, ΧΑΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΣ, ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ, ΜΠΑΡΤΣΑΛΗΣ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares