Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 00:07

ΑΣ Θύελλα: Στη Νάξο για το 3 στα 3.

PANIGIRISMOS PAIXTON ME FILOTI

Με τον αέρα του πρωτοπόρου πρόκειται να ταξιδέψει στη Νάξο η Θύελλα Καμαρίου, όπου την Κυριακή στις 10:30 θα αντιμετωπίσει την ανανεωμένη Αναγέννηση.

8IRA LYGNOY EKOΟ Αντώνης Καντζέλης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να κρατήσουν το αήττητο (δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και να κάνουν το 3-3, πράγμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να μείνουν στην κορυφή και να πάνε με προβάδισμα πόντων στα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Τραγαία (εκτός) και Πανθηραϊκό (εντός).

Προβλήματα τραυματισμών.

Η ομάδα της Θύελλας αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τους Φύτρο και Γιουρέλη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα και να THIRA-PIPIS-SOUVLAKIπεριμένουν το "ΟΚ" από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή για το ταξίδι στη Νάξο. Μεγάλη απουσία είναι και αυτή του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Αργυρού, ο οποίος λείπει από την αρχή της χρονιάς .

Το τελευταίο διάστημα με στην ομάδα του Καμαρίου έχει ενσωματωθεί καθυστερημένα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Νίκος Καφίρης, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείετε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Νάξο.

Εγκαινίασαν τα νέα "ΥΠΕΡΛΟΥΞ" αποδυτήρια.

Ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα για την διοίκηση και τους αθλητές της Θύελλας Καμαρίου.

Ο λόγος για τα νέα ιδιωτικά, αποδυτήρια της ομάδας, τα οποία «εγκαινιάστηκαν» άτυπα με την πρώτη χρήση τους από τους αθλητές της ομάδας να γίνεται στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟ Καρτεράδου.

Το έργο είναι αξιοθαύμαστο, αφού σίγουρα πρόκειται για τα πιο σύγχρονα και τέλεια εξοπλισμένα αποδυτήρια στις Κυκλάδες.

Το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες του Συλλόγου έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για τον ετήσιο μεγάλο χορό που φέτος θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares