×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 20:16

Ματσαρα στη Στενή - Νικη αφιερωμένη στον Γιάννη

steni-andriakos-14-10-2012-1

Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, έγινε χθες στη Στενή της Τήνου μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ με τους «εφοπλιστές» να δραπετεύουν με το «διπλό» , με σκορ 1-2.


Οι δυο μονομάχοι πρόσφεραν κατά διαστήματα εξαιρετικό θέαμα και συγκινήσεις στους περίπου 100 τυχερούς φιλάθλους, μεταξύ των οποίων ήταν και 9 φίλοι του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, που βρεθήκαν στο γήπεδο της ΣΤΕΝΗΣ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄και αφού προηγουμένως η ΣΤΕΝΗ, στο 18΄στο 20΄και στο 21΄ειχε πατήσει στα αντίπαλα καρέ.
Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γλυνου και την ασταθή απόκρουση του Φώσκολου, ο Σεμα πηρέ την επαναφορά και έστειλε τη μπάλα στο τέρμα.
Το ημίχρονο έκλεισε με ένα εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ για τους Τηνιους με τον Φώσκολο Ι. και τη μπάλα να σταματαει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπουτσή.

steni-andriakos-14-10-2012-2
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΣΤΕΝΗ είχε τον αέρα με το μέρος της και με φαρμακερές σέντρες έκοψε αρκετές φορές την ανάσα των φιλοξενούμενων.

andros-nikos-kaloyerasΣε μια από αυτές, η μπάλα έφυγε προς την αντίπαλη περιοχή από τα πόδια του Φώσκολου και μετά από κακό υπολογισμό του αέρα από τον Παπουτσή, αυτή αναπαύτηκε στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 1-1 για τη ΣΤΕΝΗ στο 81΄, αφού προηγουμένως, στο 75΄παλι από σέντρα σουτ του Ζαλωνη και μετά από απόκρουση με υπερένταση του Παπουτσή, η μπάλα βρήκε για άλλη μια φορά το δοκάρι.
Σε όλο αυτό το διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ και μη μπορώντας να κάνει και διαφορετικά με τον δυνατό αέρα κόντρα, έβαλε τη μπάλα κάτω και πραγματοποίησε αρκετές επισκέψεις στα καρέ της γηπεδούχου.
Σε δυο τετ α τετ του Κουλουρη, στο 64΄ και στο 74΄ ο Φώσκολος έδειξε την κλάση του και κράτησε τη ΣΤΕΝΗ στο παιγνιδι. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 85΄ όταν σε μια φάση διαρκείας με απανωτα σουτ προς το τέρμα του και μοναδικές επεμβάσεις, ήρθε από κοντά ο πολύ κάλος και χθες Ζαννακης Γ. να σπρώξει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-2 σε ένα ματς επαναλαμβάνω συγκλονιστικό, δυνατό, αλλά καθαρό και σε εξαίρετο κλίμα.
Τώρα αν μπορεί να θεωρηθεί η άποψη μου αντικειμενική μιας και δηλώνω οπαδός του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, θεωρώ ότι οι «εφοπλιστές» χθες πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της τελευταίας διετίας-τριετίας , στημένοι αριστοτεχνικά από τον Χαλά που πέτυχε και την πρώτη νίκη της καριέρας του στα τρία επίσημα ματς που βρίσκεται στον πάγκο και έδειξαν ότι δίκαια κατέκτησαν αυτό το πολύ σημαντικό και δύσκολο τρίποντο απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο.

steni-andriakos-14-10-2012-3

Η νίκη του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ είναι αφιερωμένη στον Γιάννη τον Κοντό που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιγνίδι με τον ΑΟΣ.
Ευχόμαστε όλοι ταχεία επάνοδο στα Κυκλαδικά γήπεδα.

Α.Ε. ΣΤΕΝΗ ΤΗΝΟΥ (ΤΣΟΠΛΑΚΗΣ), ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΝΑΖΟΣ, ΔΕΣΥΠΡΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΑΠΕΡΓΗΣ.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. (ΧΑΛΑΣ), ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΜΑΜΑΗΣ, ΚΡΙΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ, ΓΛΥΝΟΣ, ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΣΕΜΑ, ΖΑΝΝΑΚΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΡΟΣΟΣ, ΔΕΣΥΠΡΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ρεπορτάζ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Φωτορεπορταζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ



Στενη - Ανδριακος 1-2. 14-10-2012 από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares