Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:12

Αξίζουμε καλύτερα: Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Μαρίας Βίκτωρος-Πρίντεζη

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Βίκτωρος-Πρίντεζη στο πλευρό του Μανώλη Πολυκρέτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοινώνει η παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα».

Η ίδια αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Μανώλη Πολυκρέτη:
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του Μανώλη Πολυκρέτη και συστρατεύομαι κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του “Αξίζουμε καλύτερα”. Παρακολουθώ τα πολιτικά δρώμενα του δήμου μας χωρίς μέχρι σήμερα να ανήκω σε καμία παράταξη. Αποφάσισα να συμπορευτώ  στο πλευρό ενός δραστήριου και έντιμου ανθρώπου όπως ο Μανώλης Πολυκρέτης, γιατί δίπλα του πιστεύω ότι θα μπορέσω να παλέψω με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής στα νησιά μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο».

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μια αστική οικογένεια ενώ τα τελευταία 18 χρόνια ζω στη Νάξο και εργάζομαι στην επιχείρηση μου «Hand made (beads)». Αποφοίτησα από την σχολή Esmod Βελουδάκης με την ειδικότητα της Ενδυματολόγου Θεάτρου - Σχεδιάστριας. Για τη δουλειά μου ως Σχεδιάστρια έχω λάβει σπουδαίες διακρίσεις όπως το δεύτερο βραβείο στην Biennale της Ιταλίας και πέντε ακόμη βραβεία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στη μακέτα και στο σχέδιο. Επί σειρά ετών εργάστηκα στην Αθήνα σε δύο Κολλέγια ως καθηγήτρια Σχεδίου και Ενδυματολογίας, ενώ παράλληλα εργαζόμουν στο τηλεοπτικό κανάλι Open και στην διαφημιστική Εταιρία «Neal».
Είμαι παντρεμένη με το Ναξιώτη Δημήτρη Πρίντεζη.

Δημοτική παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα»
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares