Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:06

Ιωακείμ Καβαλάρης και Μιχάλης Ν. Αρβανίτης υποψήφιοι με την Θηραϊκή Πολιτεία

Δύο ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε η Θηραϊκή Πολιτεία.

Ιωακείμ Καβαλάρης (Επιχειρηματίας Τουρισμού)

Ο Ιωακείμ είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, διοικώντας τις δικές του εταιρείες που ανήκουν τόσο στον ξενοδοχειακό όσο και στον κλάδο των τουριστικών γραφείων.
Εκφράζει τους φόβους του, καθώς η τουριστική, άναρχη ανάπτυξη του νησιού, χωρίς σχέδιο και στρατηγική έχει προκαλέσει ήδη πολλά προβλήματα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ξένους επισκέπτες, αλλά κυρίως στην καθημερινότητα των ντόπιων. Ο ίδιος ως γνώστης της κατάστασης, όντας μέσα στην τουριστική αγορά, υποστηρίζει και θα αγωνιστεί για την βιώσιμη ανάπτυξη, με σύγχρονους όρους και πρακτικές.
Με καταγωγή από τον Καρτεράδο, πατέρας δύο μικρών παιδιών, οραματίζεται τη Σαντορίνη, ως άριστο τόπο να ζεις, αλλά και ως πρότυπο τουριστικό προορισμό.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιωακείμ Καβαλάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

Μιχάλης Ν. Αρβανίτης (Αυτοκινητιστής)

O Μιχάλης είναι εδώ και χρόνια ένας ενεργός πολίτης στην κοινωνίας της Σαντορίνης και γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Η καθημερινή του τριβή και παρουσία σε κάθε γωνιά του νησιού, του επιτρέπει να έχει μια καθαρή και ουσιαστική εικόνα για ζωή στη Σαντορίνη, κάθε μέρα και εποχή του χρόνου, με τον ίδιο να καταγράφει τις αλλαγές και τις μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά.

Με επιμονή και διάθεση προσφοράς, θέτει και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση των κοινών, τα οποία θα υπηρετήσει με καθήκον και εργατικότητα.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μιχάλη Αρβανίτη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares