Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 18:00

Παμμηλιακός: Κέρδισαν το χειροκρότημα τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση είπαν αντίο για το καλοκαίρι τα κορίτσια του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Παμμηλιακού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Μαγικές οι στιγμές που μας χάρισαν τα κορίτσια του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Αθλητική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και ήταν το επιστέγασμα της χρονιάς.

Η δασκάλα και προπονήτρια του τμήματος κα. Λεμονιά Χρυσανθίδου, είχε ετοιμάσει και διασκευάσει με μοναδικό τρόπο ένα έργο βασισμένο στο βιβλίο ''Ιζαντορα Ντακ'' της συγγραφέως Στέλλας Μιχαηλίδου, που έχει ως θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας και πως όλα γίνονται ομορφότερα όταν ανακαλύπτεις και γίνεσαι ο εαυτός σου. 

Ήταν μία καταπληκτική βραδιά, την οποία χάρισαν σε όλους εμάς τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Παμμηλιακού και η προπονήτρια τους.

Επιδείξεις με κορίνες, μπάλες, κορδέλες και στεφάνια συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο αθλητικό σκηνικό, με τα κορίτσια μας να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που γέμισε την αίθουσα.  

Το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια, στη δύσκολη από κάθε άποψη χρονική περίοδο της πανδημίας και κατάφερε σύντομα να «κερδίσει» τα κορίτσια μας που το αγάπησαν χάρη και στην πολύ μεγάλη υποστήριξη και μέθοδο διδασκαλίας της δασκάλας τους.

Ως διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού θέλουμε να συγχαρούμε την γυμνάστρια μας κα. Λεμονιά Χρυσανθίδου και τις αθλήτριες μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στήριξαν το εγχείρημα μας, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν. Τους γονείς, τον Δήμο Μήλου για την παραχώρηση των χώρων προπόνησης, την ''IMERYS'' και την διοίκηση του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου για την παραχώρηση της μοναδικής αυτής αίθουσας.

Ειδικά ευχαριστούμε τον κ. Μανούσο Κάντσο, ο οποίος είναι πάντα αρωγός σε κάθε εγχείρημα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Πουλημένο για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης, όπως και τον κ. Νίκο Λιακάκο για την βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της εκδήλωσης μας.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

 

 

 

Μαγικές οι στιγμές που μας χάρισαν τα κορίτσια του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Αθλητική Επίδειξη που...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares