Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 11:58

Final-4 Κ12 Άνδρου: Το ευχαριστώ της ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Παναγιώτη Κουλουμπή

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Παναγιώτης Κουλουμπής, εκπροσωπώντας την ένωση, έστειλε το δικό του ευχαριστώ για τη διοργάνωση του final-4 της Άνδρο.

Αναλυτικά έγραψε:

Μία αληθινή Αρχόντισσα. Απλά μαγευτική, αρχοντική και φιλόξενη.. Μία πραγματική ''Αρχόντισσα του Αιγαίου'' που το απέδειξε ψυχή και σώμα (σύσσωμη και ενωμένη) και που μάγεψε δηλώνοντας το παρών και το μέλλον στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ενα τεράστιο Συγχαρητήρια στον Ανδριακος Ομιλος Φιλαθλων , τον Σταύρος Βελιώτης και τον Γιάννης Μήλας Αθηνά Γρηγόρα και στην στην πανέμορφη "αδελφή΄' εκ καταγωγής μου Ανδρο. Την Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων για την τιμή και χαρά που μου πρόσφεραν τιμώντας με "ειδικά", αλλά και στην ευκαιρία που μου προσφεραν να συμβάλω και να συμμετέχω ενεργά σε αυτήν την Κυκλαδίτικη γιορτή που μπήκε στην ιστορία ξεκινώντας ένα ακόμα μεγάλο ιστορικό project που στο μέλλον θα εξελιχθεί και θα γραψει την δικη του ιστορία.

Συγχαρητήρια και στους Σπύρος Μάκαρης και Nikos Papoutsas και το sportcyclades sportcyclades για την αψογη δημοσιογραφική κάλυψη που θα κάνει τον γυρο του κοσμου διαφημίζοντας την Αρχόντισσα Ανδρο στα πέρατα του πλανήτη.

Χίλια ευχαριστώ και στον συνεργάτη μου Vangelis Paramanis για την εξαιρετικη δουλειά του στην ντοκουμρενταριστική παρουσίαση της Ιστοριας του Ανδριακος Ομιλος Φιλαθλων

 

 

Μία αληθινή Αρχόντισσα. Απλά μαγευτική, αρχοντική και φιλόξενη.. Μία πραγμνατική ''Αρχόντισσα του Αιγαίου'' που το...

Δημοσιεύτηκε από Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων στις Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

 

 Θυμηθείτε την όμορφη ξενάγιση που έγινε στις αποστολές των ομάδων

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares