Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 21:19

Σίφουνας ο Αστέρας Βάρης πέρασε με 2-6 από τη Ρόδο και έκανε βήμα ανόδου στη Γ΄Εθνική

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Αστέρας Βάρης επικράτησε με 2 – 6 τoy ΑΕΡ Αφάντου για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου των Play Off ανόδου στη Γ’ Εθνική και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων.

Πλέον, η επόμενη αγωνιστική θα είναι καθοριστική για την τριάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ΄Εθνική, καθώς ανάλογα τα αποτελέσματα η Ελλάς Σύρου που είναι 4η έχει ελπίδες να παραμείνει μέχρι τέλους διεκδικητής.  

Το ματς

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 2′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν έπειτα από μπαλιά του Μπελαβράκη, ο Ντούλιας έστρωσε εξαιρετικά στον Καλλιμάνη και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κεφάλα για το 0 – 1 σε μια φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι της Α.Ε.Ρ.Α. για οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο πορτιέρε της Α.Ε.Ρ.Α. είπε εντυπωσιακά “όχι” σε πλασέ του Καλλιμάνη έπειτα από σέντρα του Ντούλια και στο 17′ ο Μαρινάκης μάζεψε εύκολα τη μπάλα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσσου.Οι “ερυθρόλευκοι” έψαχναν την ισοφάριση και τη βρήκαν στο 21′ καθώς μετά από τραγικό λάθος του Μαρινάκη, ο Φερεντίνος βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 1 – 1.

Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκ νέου κεφάλι στο σκόρ στο 26′ .Πιό συγκεκριμένα, ο Ντούλιας προσπάθησε να σκοράρει από μακρινή απόσταση, ο Κεφάλας απέκρουσε ασταθώς και ο Καλλιμάνης με ωραίο πλασέ στην επαναφορά, έκανε το 1 – 2. Οι γηπεδούχοι έδειχναν “ασύνδετοι” και στο 39′ ο Μπελαβράκης πάσαρε κάθετα, ο Καλλιμάνης έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε τον Κεφάλα, διαμόρφωσε σε κενή εστία το 1 – 3 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αφαντενών για οφσάιντ. Στο 39′ ο Μπάρα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και όντας ανενόχλητος απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, διαμόρφωσε το 1 – 4 με ωραίο πλασέ προσθέτοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, στο 42′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κιοσέογλου, ο Αθανασίου με δυνατή κεφαλιά, μείωσε σε 2 – 4 ενώ ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Σπαχίου αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Στην επανάληψη, οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, στο 47′ ο Φερεντίνος πλάσαρε άστοχα από καλό σημείο εντός μεγάλης περιοχής και στο 57′ ο Μακρυδημήτρης πλάσαρε αδύναμα στην αγκαλιά του Μαρινάκη μετά από σέντρα του Χατζησάββα. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το ματς “έγειρε” πλήρως προς την πλευρά των φιλοξενούμενων καθώς οι Αφαντενοί έδειχναν να μένουν από δυνάμεις και να είναι υπερβολικά εκνευρισμένοι από την έκβαση του παιχνιδιού. Στο 62′ έπειτα από σέντρα του Μπελαβράκη και αδράνεια στην άμυνα της Α.Ε.Ρ.Α. , ο Καλλιμάνης δε δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει για το 2 – 5 πετυχαίνοντας “καρέ” τερμάτων. Σα να μην έφτανε αυτό για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου, στο 73′ έπειτα από σέντρα του Μπάκα και πάσα με το στήθος του Μάγγου, ο Μπάρα με εύστοχο πλασέ από το σημείο του πέναλτυ, σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το 2 – 6 , σκόρ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

MVP:

Ο Δημήτρης Καλλιμάνης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Ο 26χρονος φορ, με θητεία και στη Super League 2, σκόραρε τέσσερις φορές, οδηγώντας ουσιαστικά την ομάδα του σε μια όπως εξελίχθηκε εύκολη νίκη.

Στο ύψος του:

Ο Ντιαγνέ Μπάρα ξεχώρισε επίσης από πλευράς νικητών.Ο Σενεγαλέζος μέσος, κέρδισε όλες τις μάχες στον χώρο του κέντρου ενώ σκόραρε τα άλλα δύο γκόλ του Αστέρα.

Διαιτητής:

Παναγιώτης Κουρέλλης (Αθηνών)

Boηθοί:

Θεόδωρος Γαλάνης(Αθηνών)

Θανάσης Κουρκουνάσιος(Πειραιά)

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Ρ.Α. (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφάλας, Κορλός(46′ Σταματούλας), Τομόρι, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Ρούσσος, Αρφαράς(82′ Πελαρδής), Κιοσέογλου(76′ Γιατσιάτσιος), Σπαχιού(62′ Φυλακούρης), Λυκοπάντης(46′ Χατζησάββας), Φερεντίνος

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάζης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Ερρίκος, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούλιας(60′ Μπεχάρι), Μπάρα(82′ Γκέργκι), Μπελαβράκης(68′ Μπάκας), Χριστίνης(60′ Νιούμαν), Καλλιμάνης

1η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ(14/05)

Α.Ε.Ρ.Α.- Ελλάς Σύρου 1-0
Ηλυσιακός- Αστέρας Βάρης 1-0

Ρεπό: Αετός Λουτρών-Πυθαγόρας Σάμου

2η αγωνιστική-Τετάρτη 17 Μαϊου

Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός 0-1

Αετός Λουτρών -Πυθαγόρας Σάμου 4-0

Ρεπό: Αστέρας Βάρης-Α.Ε.Ρ.Α

3η αγωνιστική-Τετάρτη 24 Μαϊου

Α.Ε.Ρ.Α-Πυθαγόρας Σάμου 6-1

Αετός Λουτρών -Ηλυσιακός 0-3

Ρεπό: Ελλάς Σύρου-Αστέρας Βάρης

4η αγωνιστική-Κυριακή 28 Μαϊου

Ελλάς Σύρου-Αετός Λουτρών 1-0

ΑΕΡΑ-Αστέρας Βάρης 2-6

Ρεπό: Πυθαγόρας-Ηλυσιακός

 ΘΕΣΗ  ΟΜΑΔΑ  ΤΕΡΜΑΤΑ  ΑΓΩΝΕΣ  ΒΑΘΜΟΙ
1 Ηλυσιακός 5-0 3 9
2 Α.Ε.Ρ Αφάντου 9-7 3 6
3 Αστέρας Βάρης 6-3 2 3
4 Ελλάς Σύρου 1-2 3 3
4 Αετός Λουτρών 4-4 3 3
6 Πυθαγόρας Σάμου 1-10 2 0

 

5η αγωνιστική-Τετάρτη 31 Μαϊου

Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου

Ηλυσιακός-ΑΕΡΑ

Αστέρας Βάρης-Αετός Λουτρών

6η αγωνιστική-Κυριακή 4 Ιουνίου

Αετός Λουτρών-ΑΕΡΑ

Αστέρας Βάρης-Πυθαγόρας

Ρεπό: Ηλυσιακός-Ελλάς Σύρου

7η αγωνιστική-Κυριακή 11 Ιουνίου

Ελλάς-Αστέρας Βάρης

Πυθαγόρας-Ηλυσιακός

Ρεπό: ΑΕΡΑ-Αετός Λουτρών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου αποχώρησε εμπρόθεσμα από την διοργάνωση οπότε δεν μηδενίζεται. Κάθε αγωνιστική δυο ομάδες έχουν ρεπό.

Ρεπορτάζ: xxsports.org

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares