Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 17:14

Αντισφαίριση: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Cyclades tennis tour

Με άκρα επιτυχία στέφθηκε το 2ο Cyclades tennis tour στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Playland στην Σαντορίνη.

O πολύ καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος στις προσπάθειες προπονητών – παιδιών αγωνιστικά αλλά και οι γονείς και φίλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες απόλαυσαν το θέαμα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Η αγάπη για το άθλημα «μηδένισε» τις αποστάσεις και έφερε κοντά 40 αθλητές από 4 διαφορετικά νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα από τα νησιά της Σύρου -Μυκόνου- Νάξου και Σαντορίνης που γέμισαν τα γήπεδα με χαμόγελα προσφέροντας πολύ όμορφους αγώνες.

Οι διοργανωτές με ανάρτηση τους ευχαριστούν όλους τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών που με την έμπρακτη στήριξη τους κάνουν την διοργάνωση κάθε φορά και καλύτερη.

Ήταν μια άψογη διοργάνωση και αναμένεται να επαναληφθεί, αυτή την φορά στον ιστορικό όμιλο αντισφαίρισης Σύρου, όπου δόθηκε το επόμενο ραντεβού για τον Ιούνιο.

Ο όμιλος αντισφαίρισης Σύρου από την πλευρά του ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους του playland και ιδιαίτερα το ιδιοκτήτη κο Ξαγοράρη Άκη, τον φίλο μας προπονητή Πολυχρόνη Παπουνίδη , όλα τα μέλη της ακαδημίας που βοήθησαν για να γίνει μια τέλεια διοργάνωση και τους γονείς και αθλητές όλων των σωματείων για την άψογη και αθλητική συμπεριφορά τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους αθλητές μας που μας κάνουν περήφανους , τους προπονητές μας, τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη υπομονή, την εταιρεία του ταχύπλοου champion jet για την προσφορά τους και ιδιαίτερα το πρακτορείο Βασιλικός που είναι πάντα δίπλα μας σε όλα τα ταξίδια μας και μας εξυπηρετεί άμεσα και ουσιαστικά.

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares