Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 20:09

Διαφήμισαν για ακόμη μία φορά το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο οι Μικτές, στην 8αδα η Κ14 [pics-vid]

Με ψηλά το κεφάλι, τερματίζοντας στην πρώτη οχτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η μικτή ομάδα γνώρισε την ήττα με 6-0 από τη Μακεδονία, μία δίκαιη νίκη, αλλά ένα σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. 

Μάλιστα, οι Κυκλάδες μετά το 1-0 είχαν ευκαιρίες να μπουν στο παιχνίδι με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Μουχάντρι το 19'.

MIKTES MAKEDONIA 3

Τόσο η Κ16 που αποκλείστηκε στην φάση των 16, όσο και η Κ14 που έφτασε στην οχτάδα, πραγματοποίησαν εξαιρετικές πορείες για ακόμη μία χρονιά πιστοποιώντας την ανοδική πορεία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το καλό κλίμα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα παιδιά. 

MIKTES MAKEDONIA 1

Η αναμέτρηση επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο ενώσεις, καθώς ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες, όπως και ο Επίτιμος πρόεδρος, Γιάννης Σιγάλας που συνάντησε παλιούς γνωστούς. Μάλιστα στο γήπεδο της Μίκρας βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

MIKTES MAKEDONIA 5

Σκόρερ: Ρεφατλλάρι (7’), Μ Παπαδόπουλος (50’ πέν), Οικονομίδης (75’, 80’), Κόνιαρης (77’), Βλάχος (79’)

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρυπίδη (Μποδιτσοπούλου, Βασιλειάδου) της ΕΠΣ Κιλκίς

ΕΠΣ Μακεδονίας: Νικολαίδης, Καλπουρτζής, Παναγιωτίδης (72’ Μπάκος), Τελίδης (72’ Τσατσανίδης), Παπαδόπουλος Μιχ, Ρεφατλλάρι, Κυριαζής (50’ Ευμορφίδης), Δεμίρης (50’ Οικονομίδης), Κάλφας (58’ λτρ. Κόνιαρης), Λαζαρίδης, Βλάχος

MIKTES MAKEDONIA 4

ΕΠΣ Κυκλάδων Γατσέλος): Χωριανόπουλος, Μίπολλι (41’ Δρόσος), Κουλακιώτης, Μουχαντρί (69’ Ντούπης), Ρότσι, Κούτη (80’ Ορφανός), Κατριμπέλης, Ζούμης, Καλλίγερος (56’ Καπέλλας), Γκιόνι (56’ Λαρεντζάκης), Ρούτσι.

MIKTES MAKEDONIA 2

Τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια: ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Χαλκιδικής 5-1, ΕΠΣ Αρκαδίας- ΕΠΣ Τρικάων 0-0 (5-4 στα πέναλτι), ΕΠΣ Αθηνών-ΕΠΣ Έβρου 2-0.

Τα ζευγάρια της τετράδας: ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Αρκαδίας σε αγώνες νοκ-άουτ σε ουδέτερα γήπεδα.

Το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares