Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 21:32

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ υποδέχθηκε τον Γιώργο Χάλαρη και τον Αρτέμη Καραμολέγκο

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης για να υποδεχθεί μαζί με συγγενείς και φίλους τον Γιώργο Χάλαρη και τον Αρτέμη Καραμολέγκο, οι οποίοι συμμετείχαν με την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι Ενηλίκων & U23 που διεξήχθη στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αλαφούζος ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Σήμερα είχα τη χαρά να συμμετέχω στην υποδοχή του Αρτέμη Καραμολέγκου και του Γιώργου Χάλαρη από τους αγαπημένους τους!

Είναι όντως σπουδαίο και συγκινητικό δύο άνθρωποι της αθλητικής παραγωγής της Σαντορίνης να τιμούν τα ελληνικά χρώματα και το νησί τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι ο 5ος στον κόσμο Γιώργος Χάλαρης, στο μέλλον θα μας χαρίσει νέες επιτυχίες καθώς η σεμνότητα του και το πνεύμα νικητή αποτελούν ισχυρά εφόδια για ένα παιδί στην ηλικία του.

Για τον Αρτέμη, τον ομοσπονδιακό πλέον προπονητή, δε χρειάζονται πολλά λόγια. Η διαδρομή του και το ήθος του αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο.

Με τιμά με τη φιλία του και τη συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι υγιείς και οι δύο, να συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών και να υπηρετούν τον αθλητισμό με το σεβασμό και το ήθος που τους διακρίνει».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares