Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 20:43

Ηλυσιακός για τη φιλοξενία στη Σύρο: «Συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω»

Ο Ηλυσιακός εξέδωσε δελτίο τύπου, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη συμπεριφορά και τη φιλοξενία που επεφύλαξε η Ελλάς Σύρου στο σημερινό μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά:

Η επιτροπή ποδοσφαίρου Ηλυσιακού εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη συμπεριφορά και τη φιλοξενία που επιφύλαξε η Ελλάς Σύρου κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα στα μέλη της αποστολής μας. Χωρίς να υπάρχει στο παρελθόν -κανένα προηγούμενο από τις μεταξυ μας αναμετρήσεις, δεχόμασταν από την πρώτη σέντρα του διαιτητή συνεχώς πέτρες, αντικείμενα, φωτοβολίδες ευθεία βολής και δυναμίτες από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

Ευτυχώς που η αστυνομική δύναμη είχε λάβει έκτακτα μέτρα και προστάτεψε τους 60 ηρωικούς φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο, ειδάλλως θα μιλούσαμε για άλλη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και η φιλοξενία της Ελλάς Σύρου μας αφήνει άναυδους.

Την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και εάν πότε η Ελλάς Σύρου βρεθεί στο δρόμο μας και έρθει στου Ζωγράφου, τότε θα καταλάβει πραγματικά τι σημαίνει φιλοξενία, αθλητισμός και ήθος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares