Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 22:26

Superleague: Πανάξια Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ για το 2022-2023!

Η ΑΕΚ απόψε έγραψε ιστορία. Με το 4-0 επί του Βόλου στο «καυτό» και κατάμεστο «OPAP Arena» κατέκτησε το 13ο Πρωτάθλημα στην Ιστορία της.

Η ΑΕΚ σε μία ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δεκάδες χιλιάδες κόσμου από το πρωί πέρασαν από το γήπεδο και συνεχίζουν να έρχονται, έκανε αυτό που έπρεπε και πανηγυρίζει το πανάξιο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, την ομάδα που διέλυσε κάθε στατιστική κατηγορία φέτος. Έργο του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του που έκαναν μία εξαιρετική χρονιά.

Η ΑΕΚ κέρδισε με διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟ (έμεινε στο 1-1 με Άρη στην Λεωφόρο απόψε) το πρωτάθλημα μιας και τερμάτισε με 83 βαθμούς στα πλέι οφ της Super League.

Το πάρτι τίτλου στήθηκε από νωρίς στην OPAP Arena, με τον κόσμο να πηγαίνει από το πρωί και να κατακλύζει το γήπεδο αλλά και τη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα πανηγυρικό κλίμα το οποίο συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΑΕΚ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη και τον τίτλο στο 16ο λεπτό. Ο Χατζισαφί με ωραία παράλληλη έστρωσε στον Τσούμπερ μέσα στη μικρή περιοχή και αυτός με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελβετός εξιλεώθηκε με αυτό τον τρόπο, καθώς δύο λεπτά νωρίτερα ένα υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ακυρώθηκε για οφσάιντ “εξαιτίας του”.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης πέτυχε ο Γκατσίνοβιτς στο 33ο λεπτό. Μετά από μια επίθεση που θύμισε playstation με εντυπωσιακή ανάπτυξη των παικτών, ο Σέρβος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα δύο γκολ δεν σταμάτησαν τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν τα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να σκοράρει. Αυτό έγινε στο 59ο λεπτό. Ο Ορμπελίν Πινέδα, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 51ο λεπτό, έκανε υπέροχη εναλλαγή της μπάλας με τον Γκαρσία και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέταρτο γκολ των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 85ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον ο Πολωνός μέσος από κοντά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares