Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 16:29

Με το αριστερό το ξεκίνημα της Ελλάς Σύρου στα μπαράζ

Δεν τα κατάφερε η Ελλάς Σύρου στη Ρόδο, καθώς ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από ΑΕΡ Αφάντου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.

Πλέον, με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα η Ελλάς υποδέχεται στην Ερμούπολη την Πέμπτη 18/5 στις 17:00 τον Ηλυσιακό για τη 2η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς πιέζοντας από το ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Ο Κορλός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φερεντίνος με κονιτνή προβολή νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0 στο 7'.

Στο 14' ο Ρούσσος βρήκε χώρο και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μαζεύει εύκολα την μπάλα.

Η Ελλάς δημιούργησε την πρώτη της φάση στο 23', με τον Παυλόπουλο να επιχειρεί το πλασέ από τα αριστερά στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 37' οι Συριανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Λάλας έκανε τη σέντρα με το εξωτερικό από τα αριστερά, ο Παυλόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τσαβαρής έδιωξε εντυπωσιακά.

Στις καθυστερήσεις η ΑΕΡΑ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον Λυκοπάντη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάς έψαξε το γκολ και στο 61' έχασε ευκαιρία με τον Παυλόπουλο να κάνει το σουτ από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά ο Τσαβαρής έδιωξε.

Στο 68' η ΑΕΡΑ είχε καλή στιγμή για να πετύχει το δεύτερο γκολ, με την κοντινή προβολή του Χατζησάββα να φεύγει πάνω από την εστία, ενώ στο 76' ξανά ο Χατζησάββας βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε.

ΑΕΡ Αφάντου: Τσαβαρής, Κορλος, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Λυκοπάντης (63' Τομόρι), Αρφαρας (60' Κιοσεόγλου), Φερεντίνος (85' Φυλακούρης), Νικήτας, Ρούσσος, Σταματούλας, Χατζησάββας

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Έντσεφ, Σταμούλης (λ.τρ. 13' Παράβαλος), Λάλας, Ογκνιάνοφ, Παυλόπουλος, Σκούπρα, Κολιάκος, Περγιάλης, Μπακατσέλος (46' Μανουδάκης)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares